loading.gif
mobile-banner-bg

Sandık Kurulu Üyeleri İftar Programlarına Katıldık

...
15 Nisan 2023 - Cumartesi

Bahçelievler, Bakırköy ve Eyüp sultan ilçelerimizde düzenlenen sandık kurulu üyeleri iftar programları İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programlara İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal ve seçim günü sandıklarda görev yapacak sandık kurulu üyelerimiz katılım sağladı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yapılacak iş ve işlemlerin değerlendirildiği programda, sandık kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen etkin katılımla seçim günü dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal yaptığı konuşmada “21 yıldır, geleceğimizden ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla yeni bir hikâye yazıyoruz.  Bu salonu dolduran herkes de bu hikâyenin bir parçasıdır. Bu hikâyenin yazılmasında ve hayata geçirilmesinde görev alan sizleri tebrik ediyorum. Bilgi emeğin somutlaşmış hali, bilgi asıl güç diyerek sandıklara sahip çıkmaktan öte sandığı bilmek gerekliliğinden hareketle sandık eğitimlerine başladık ve sandık kurulu üyelerimize seçim güvenliğine ilişkin bilgilendirme eğitimlerine verdik ve eğitimlerimize devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Başkanımız Av. Muammer Birdal seçimlerde görev yapmak suretiyle bizlere destek veren tüm sandık kurulu üyelerimize teşekkürlerini iletti.