loading.gif
mobile-banner-bg

Yerel Yönetimler Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare Toplantıları Devam Ediyor

...
10 Aralık 2021 - Cuma

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında İstanbul’un tüm ilçelerinde meclis üyeleri ile bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başlatılan Meclis Üyeleri istişare ve Değerlendirme Toplantıları k

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında İstanbul’un tüm ilçelerinde meclis üyeleri ile bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başlatılan Meclis Üyeleri istişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında Zeytinburnu ve Sultangazi ilçeleri ile kaldığı yerden devam ediyor.

Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında Zeytinburnu ilçe başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Yerel Yönetimler Komisyon Üyeleri Bekir Aksu ve Recep Aslıyüksek, Zeytinburnu İlçe Başkanımız Abdülselami Delibalta, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy ve meclis üyelerimiz katılım sağladı. Verimli geçen toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Yerel Yönetimler Başkanı Dr. Maliki Ejder Batur, Zeytinburnu Meclis Üyeleri İstişare Toplantısının ardından Sultangazi İlçe Başkanlığında Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılım sağladı. Sultangazi İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yerel Yönetimler Komisyon Üyeleri Bekir Aksu ve Recep Aslıyüksek, Sultangazi İlçe Başkanımız Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi Belediye Başkanımız Abdurrahman Dursun ve meclis üyelerimiz eksiksiz katıldı.