loading.gif
mobile-banner-bg

Yerel Yönetimler Başkanlığı İlçelerde Meclis Üyeleriyle Bir araya Gelmeye Devam Ediyor

...
01 Aralık 2021 - Çarşamba

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur başkanlığında ve İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyelerinin katılımlarıyla 39 ilçemizde Meclis Üyelerimizle İstişareler kapsamında bu hafta Bayrampaşa, Beyoğlu ve Şile ilçelerimiz ziyare

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur başkanlığında ve İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyelerinin katılımlarıyla 39 ilçemizde Meclis Üyelerimizle İstişareler kapsamında bu hafta Bayrampaşa, Beyoğlu ve Şile ilçelerimiz ziyaret edildi.

Bayrampaşa İlçe Başkanlığımızda gerçekleşen Meclis Üyeleri İstişare toplantısına Gayretli İlçe başkanımız Ersin Saçlı, Tecrübeli Belediye Başkanımızı Atila Aydıner, Yerel Yönetimler Komisyon Üyeleri ve Bayrampaşa Meclis Üyelerimiz katılım sağladı.

Aynı gün Beyoğlu İlçe Başkanlığımızda Beyoğlu Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Yerel Yönetimler Başkanı Dr. Maliki Ejder Batur toplantı sonrası yaptığı konuşmada ‘’ Beyoğlu İlçe Başkanımız Enes Özkan Bey’in ev sahipliğinde, Yerel Yönetimler komisyon Üyelerimiz ve Beyoğlu Meclis Üyelerimizle bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Çalışkan Belediye Başkanımız, gayretli İlçe Başkanımız ve tüm ekibimizle inandığımız yolda yürüyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.