loading.gif
mobile-banner-bg

YEREL MEDYA ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

...
14 Eylül 2021 - Salı

Yerel medya ziyaretleri kapsamında ilk olarak AKİT Televizyon ve Radyo A.Ş. ni ziyaret ettik.

Yerel medya ziyaretleri kapsamında ilk olarak AKİT Televizyon ve Radyo A.Ş. ni ziyaret ettik. Bizi samimiyetle karşıladılar. Geçen ay eşi Ayşe KARAHASANOĞLU’ nu Covid-19 salgınından dolayı kaybeden AKİT Yönetim Kurulu Başkanı Nuri KARAHASANOĞLU beye taziyelerimizi ileterek sabırlar diledik. AKİT Haber Koordinatörü Muharrem COŞKUN ile de Ziyaret kapsamın da kendilerine gelen insan hakkı ihlalleri, talepleri ve yayınlarda dikkat çekmek istedikleri bir hak ihlali var mı diye bilgi alışverişinde bulunduk. Gayet verimli geçen bir ziyaret oldu. Sağ olsunlar daha sonra da ziyaretimizi haber olarak yayınlamışlar.

rn

Radyo 7 yi ziyaretimiz de ise Radyo 7 Genel Yayın Yönetmeni Serhat KARASU Beyefendi Ekibimizi güleryüz ve samimiyetle karşıladı. Binayı ve Stüdyolarını gezdirerek bizleri mutlu ettiler. Ziyaret kapsamın da kendilerine gelen insan hakkı ihlalleri, talepleri ve yayınlarda dikkat çekmek istedikleri bir hak ihlali var mı diye ayrıca hayvan hakları komisyon çalışmaları ve projelerimiz hakkında da bilgiler verdik kendileri de yardımcı olabilecekleri şeyler konusunda bizlere desteklerini esirgemeyeceklerini aktardılar çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Gayet verimli geçen bir ziyaret oldu.

rn

Yenişafak Gazetesini ziyaret ettik. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin LİKOĞLU Beyefendi Bizi güleryüz ve samimiyetle karşıladı. Ziyaret kapsamın da kendilerine gelen insan hakkı ihlalleri, talepleri ve yayınlarda dikkat çekmek istedikleri bir hak ihlali var mı diye ayrıca hayvan hakları komisyon çalışmaları ve projelerimiz hakkında da bilgiler verdik kendileri de yardımcı olabilecekleri şeyler konusunda bizlere desteklerini esirgemeyeceklerini aktardılar çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Gayet verimli geçen bir ziyaret oldu.

rn

Esenlerde Son Haber Gazetesini ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman BÖLÜK Beyefendi bizi samimi ve güler yüzlü ekibi ile beraber karşıladı ve misafir etti. Bizlere yemek ve çay ikramlarında bulundu, çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunarak ziyaretin verimli geçmesi sağlandı. Kendilerine gelen insan hakkı ihlalleri, talepleri ve yayınlarda dikkat çekmek istedikleri bir hak ihlali konusunda bizlere desteklerini esirgemeyeceklerini aktardılar