loading.gif
mobile-banner-bg

Vatan Size Minettar

...
26 Ocak 2022 - Çarşamba

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımıza bağlı bulunan İl Şehit Yakınları, Gaziler ve Yetimler Komisyonumuzun koordinesiyle date Beyoğlu Atlas Sineması’nda Aziz Şehitlerimizin Yakınları, Gaziler ve Gazi yakınlarının katılımlarıyla Kesişme: İyi Ki Varsın Eren

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımıza bağlı bulunan İl Şehit Yakınları, Gaziler ve Yetimler Komisyonumuzun koordinesiyle date Beyoğlu Atlas Sineması’nda Aziz Şehitlerimizin Yakınları, Gaziler ve Gazi yakınlarının katılımlarıyla Kesişme: İyi Ki Varsın Eren filmi seyredildi.

Bu anlamlı programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak,  İl Şehit Yakınları, Gaziler ve Yetimler Komisyonu Başkanımız Selman Enes Yücel, İlçe Sosyal Politikalar Başkanlarımız, İlçe Şehit Yakınları, Gaziler ve Yetimler Komisyonu başkanlarımız katıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş ve İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak kıymetli davetlilere tek tek hoşgeldin diyerek, karanfil hediye ettiler.

TRT ortak yapımı Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi gözyaşları eşliğinde izlendi. İki kahramanın gerçek hikayesinden uyarlanan filmin gösterimi duygu dolu anlar yaşattı.

Şehit Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik bir kez daha anıldı.