loading.gif
mobile-banner-bg

Üsküdar İlçe Meclis Üyelerimizle ile İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

...
14 Ocak 2022 - Cuma

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında Üsküdar İlçe Başkanımız Erdem Demir, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve İlçe Meclis Üyelerimiz ile İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Aynı

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında Üsküdar İlçe Başkanımız Erdem Demir, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve İlçe Meclis Üyelerimiz ile İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Aynı zamanda İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyemiz olan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Savul’da toplantıda hazır bulundu.

Üsküdar İlçe Teşkilatlarının çalışmalarından ve Meclis Üyelerinin Üsküdar Belediye Meclisi’nde görüşülen tüm konulara hakim olmaları ve takip etmelerinden memnun olduğunu belirten Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur, İl Başkanlığı olarak Üsküdar İlçemizin her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi. 

Toplantıda Üsküdar ilçemizde sürdürülen çalışmalara dair görüş ve öneriler ifade edilirken, 2023 Genel Seçimlerine yönelik yapılacak olan faaliyetlerin yol haritası da değerlendirildi.