loading.gif
mobile-banner-bg

'Takdir Gayrete Aşıktır''

...
15 Haziran 2022 - Çarşamba

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Eyüpsultan'ı ziyaret etti. Vatandaşlarımızla buluşan Kabaktepe, ilçe teşkilatımıza yaptığı konuşmada, Takdir gayrete aşıktır. Başarı AK Parti teşkilatının kaderidir. Gayretle sarıldığımız her işte, kaderin zaferden yana

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eyüpsultan ilçemizi ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İl Başkanımız Kabaktepe'nin ilk durağı Pirinçci Köyü'nü ziyaret etti. Pirinçci Köyü sakinlerinin yıllardır çözümünü beklediği imar sorununun çözüme kavuşturulduğu müjdesini paylaştı. Sorunun çözüme kavuşturulmasından dolayı vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. İl Başkanımız nezdinde Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ettiler.

İl Başkanımız Kabaktepe daha sonra AK Nokta'yı ziyaret etti. Burada görev yapan teşkilat mensuplarımızla bir araya geldi. Vatandaşlarımızla buluşup sohbet etti. Bazı vatandaşlarımızın AK Parti'ye üye kaydını yaptı.

Akabinde gençlerle buluşmak için Pierre Loti'ye geçti. Muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde gençlerle sohbet eden İl Başkanımız Kabaktepe, Gençler, gayretle bugüne güzellik katıyor. Bilgi, kabiliyet ve enerjileriyle de geleceği dizayn edecekler. dedi.

Eyüpsultan'daki son programında 3 Kademe Teşkilat Toplantısı'na iştirak eden İl Başkanımız Kabaktepe, Hizmet etmek; kapasiteyle, beceriyle, sevdayla mümkündür. Takdir gayrete aşıktır. Başarı AK Parti teşkilatının kaderidir. Gayretle sarıldığımız her işte, kaderin zaferden yana tecelli edebilmesi için çaba göstereceğiz. diye konuştu.