loading.gif
mobile-banner-bg

Sosyal Politikalar Sahada Bağcılar Ev Ziyaretleri Çalışması

...
21 Şubat 2022 - Pazartesi

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın koordinesiyle 3. Bölge ilçelerimizin katılımlarıyla, Bağcılar ilçemizin ev sahipliğinde “Sosyal Politikalar Sahada Çalışmaları” kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın koordinesiyle  3. Bölge ilçelerimizin katılımlarıyla, Bağcılar ilçemizin ev sahipliğinde “Sosyal Politikalar Sahada Çalışmaları” kapsamında  ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

İstanbul Milletvekilimiz Tülay Kaynarca, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Başkanımız Rüstem Tüysüz, İl ve İlçe Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimizin katıldığı kahvaltılı toplantı akabinde Sosyal Politikalar Sahada çalışması kapsamında 22 mahallede 800’ü aşkın ev ziyareti gerçekleştirildi.

Mahallelerde Kapı Kapı Dolaşıldı

Bağcılar İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımızın belirlemiş olduğu hanelere İl ve İlçe Komisyon Başkanlarımız ve üyelerimiz yine daha önce belirlenen mihmandarlar eşliğinde hane ziyaretleri yapılarak vatandaşlarımız ile hasbihalde bulunuldu.

Yapılan ziyaretler İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından oluşturulan yazılım ile kayıt altına alınarak haneler ile ilgili bilgiler dolduruldu.

Vatandaşlarımızın İhtiyaç ve Talepleri Not Alınarak Çözümler Üretilecek

Bağcılar ilçemizin mahallerinde gerçekleştirilen bu saha çalışmasında vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve önerileri notlar alınarak çözüm yolları için gerekli adımlar atılacak.

Ziyarette bulunulan evlere fincan takımı ve hijyen seti hediye edildi. İl Başkanlığımızın koordinesinde “ Sosyal Politikalar Sahada “ çalışmaları ilçelerimizde devam edecek.