loading.gif
mobile-banner-bg

Sandık Sandık Zafere Doğru

...
02 Ekim 2022 - Pazar

Yüz Yüze 100 Gün programları kapsamında İstanbul Seçim İşleri olarak seçime hazırlanıyoruz. Alın terimize akıl terimizi katarak sandık sandık zafere yürüyoruz.

AK Parti İstanbul Seçim İşleri Başkanlığımız koordinesinde, tüm teşkilatımızla seçime hazırlanıyoruz. Davaya sadakat, göreve liyakat, işi yapacak takat ve cesaret kriterlerimiz doğrultusunda 32 bin sandık için 96 bin görevli kahramanlarımızı belirliyoruz. Seçimin baş mimarı, isimsiz kahramanları olacak sandık kurulu üyelerini tespit ediyoruz.

Seçim İşleri Başkanlığı olarak, İstanbul’umuzun 39 İlçesi ve 961 Mahallesinde organize ettiğimiz programlarımızda kıymetli teşkilat mensuplarımızla, okul sorumlularımız, 3 Kademe İlçe Yönetimlerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte sandık görevlileri ile bir araya geliyoruz.

Bu kapsamda Ataşehir, Başakşehir, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çekmeköy, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Küçükçekmece, Silivri, Sultangazi, Şile, Tuzla ve Üsküdar ilçelerimizde sandık kurulu üyelerimizle bir araya geldik.

Sandığın ve seçimin güvenliğini temin etmek için gösterdiğiniz gayret, özen ve ihtimam için tüm teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.