loading.gif
mobile-banner-bg

‘’Sadece İstanbul’’ Parolasıyla Yola Çıktık

...
11 Mart 2024 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Adalar, Beykoz ve Kartal İlçe Teşkilatlarına ziyarette bulundu. Kabaktepe, ‘’ Seçim sürecine girerken ‘Sadece İstanbul’ parolasıyla yola çıktık. 39 ilçemizin tamamında vatandaşlarımızla beraber olup talep ve isteklerini dinledik dinlemeye de devam edeceğiz.’’ dedi

Seçim çalışmalarını yakından takip eden İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İlçe Teşkilat ziyaretlerini Adalar, Beykoz ve Kartal ilçeleriyle tamamladı. Kabaktepe’nin ziyaretlerine; İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Cem Çekerek ve İl Başkan Yardımcıları da eşlik ediyor.

CHP YÖNETİMİNİN TEDİRGİNLİKLERİ ARTIYOR

Seçim sürecinde artık son aşamalara geldiğimizi belirten İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ‘’ Son üç haftaya giriyoruz. Seçim yaklaştıkça CHP yönetiminin tedirginlikleri artıyor, bunlar kaybediyor olmanın sinyalleridir.’’ diye konuştu.

İl Başkanımız Kabaktepe, ‘’ Seçim sürecine girerken ‘Sadece İstanbul’ parolasıyla yola çıktık. 39 ilçemizin tamamında vatandaşlarımızla beraber olup talep ve isteklerini dinledik dinlemeye de devam edeceğiz.’’ dedi.

HER HAFTA 500 BİN HANE ZİYARET EDİLİYOR

Genel Seçimlerde ‘Yüz Yüze İstanbul’ saha çalışmasıyla vatandaşla buluşan teşkilat mensupları, 31 Mart yerel seçimlerinde ‘Her Adımda Yeniden İstanbul’ sloganıyla vatandaşla buluşmaya devam ediyor. İlçe teşkilatlarının her hafta 500 bin haneyi ziyaret ettiğini söyleyen Kabaktepe, bu çalışmaların seçim zaferinde büyük önem taşıdığını vurguladı. Kabaktepe, İstanbul’da halihazırda 24 olan AK Partili Belediye sayısının en az 30 Belediye’ye yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti. AK Partili olmayan ilçelerinde AK Parti Belediyeciliği ile tanışacağını belirten Kabaktepe,’’ Bu ilçedeki vatandaşlarımız AK Parti’nin eser ve hizmet belediyeciliğiyle buluşmak için adeta gün sayıyor. O günler çok yakın. 31 Mart zaferine az kaldı” ifadelerini kullandı.

31 MARTTA MURAT KURUM’U EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE BAŞKAN YAPACAĞIZ

‘20 yıllık başarının temel lokomotifi, temel taşıyıcısı, temel anahtarı, her zaman AK Parti Teşkilatlarıdır’ diyen Kabaktepe, “Vatanına, milletine, devletine ve bayrağına büyük bir aşkla bağlı olanlar asla yorulmazlar. Seçim süresince bu anlayışı bir an olsun terketmeden çalışan, sokak sokak, hane hane gezen teşkilatlarımızın tüm kademelerine teşekkür ederim. Türkiye Yüzyılı vizyonunun ne anlama geldiğinin bilincinde ve farkında olan, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak çalışan siz değerli yol ve dava arkadaşlarımla, milletimize hizmet etmenin sevdasıyla çalışmaya devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan çalışacağız. Murat Kurum’u en güçlü şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız” dedi.