loading.gif
mobile-banner-bg

Roman Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları Ve Koordinatörler İle İstişare Toplantısı

...
14 Eylül 2022 - Çarşamba

İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle, Aydın Milletvekilimiz Aydın Yavuz ve İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak başkanlığında, Roman Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve İlçe Koordinatörleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi

İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle, Aydın Milletvekilimiz Aydın Yavuz ve İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak başkanlığında, Roman Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve İlçe Koordinatörleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İl Başkanlığımızda kahvaltılı olarak düzenlenen toplantıya 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyemiz Cüneyt Baraçlı, TBMM Müşaviri Yasin Kırıcı, İstanbul Vali Danışmanı Hacı Arif Davulcu, İçişleri Bakanlığı Danışmanı Mehmet Selçik, Roman Kanaat önderleri Ali Şahin, Semih Makaracı, Nebahat Bilgiç, Alpay Savaş, Esat Çubukçu ve İlçe Koordinatörleri katıldılar.

Toplantıda, Roman vatandaşlarımıza yönelik uygulanan ve uygulanması planlanan sosyal haklar ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile İlçe koordinatörlerine görüş ve önerileri için söz verildi.

 

Önümüzde bulunan ve büyük bir öneme sahip olan 2023 seçimleri için birlik ve beraberlik vurgusu yapılan buluşma toplu resim çekimi ile son buldu.