loading.gif
mobile-banner-bg

Pendik ve Esenler İlçe Meclis Üyelerimizle Bir Araya Geldik

...
14 Ocak 2022 - Cuma

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında İstanbul’un tüm ilçelerinde meclis üyeleri ile bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başlatılan Meclis Üyeleri istişare ve Değerlendirme Toplantıları k

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında İstanbul’un tüm ilçelerinde meclis üyeleri ile bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başlatılan Meclis Üyeleri istişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında Pendik ve Esenler ilçelerimiz ziyaret edildi.

Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında Pendik ilçe başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Yerel Yönetimler 1. Bölge Başkanı Osman Savul, Pendik İlçe Başkanımız Ali Şirin ve meclis üyelerimiz katılım sağladı. Verimli geçen toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Yerel Yönetimler Başkanı Dr. Maliki Ejder Batur, Pendik Meclis Üyeleri İstişare Toplantısının ardından Esenler İlçe Başkanlığında Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılım sağladı. Esenler İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yerel Yönetimler 2. Bölge Başkanı Bekir Aksu, Esenler İlçe Başkanımız Umut Özkan, Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu ve meclis üyelerimiz eksiksiz katıldı. Toplantıda Esenler ilçemizde sürdürülen çalışmalara dair görüş ve öneriler ifade edilirken, 2023 Genel Seçimlerine yönelik yapılacak olan faaliyetlerin yol haritası da değerlendirildi.