loading.gif
mobile-banner-bg

‘’Neşeli Ol Ki Genç Kalasın’’

...
30 Haziran 2022 - Perşembe

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğine katıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğinde her yaştan genç bir araya geldi. Gençler, önce Ümraniye Müzik Akademisi'nin verdiği konser ile eğlendi. Ardından İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve gençlerle söyleşi yaptı.

“GENÇLERİMİZ SADECE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ DEĞİL AYNI ZAMANDA BUGÜNÜ DİYORUZ”

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Güzel bir şarkımız var, ‘Neşeli ol ki genç kalasın’ diyor. Biz de bu akşam gençlere bakarak hem neşeyi hem sevgiyi hem kardeşliği hem de Türkiye’nin geleceğini birlikte konuşacağız ve yaşayacağız. Gençlerimizi seviyoruz, onlar sadece ülkemizin geleceği değil aynı zamanda bugünü diyoruz. Ümraniye'de, meydanımızda gençlere yönelik hem kültürel hem sanatsal hem de tecrübe paylaşımlı programların olmasını çok önemli buluyor ve tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ÜMRANİYE’DE HER ŞEY BİR BAŞKA”

İsmet Yıldırım ise etkinlikte yaptığı konuşmada, “Valla görüyorsunuz Ümraniye’de her şey bir başka. Bu meydanda ilk defa böyle bir etkinlik yapıyoruz. Led ekranımızı da yeni astık. Artık burada her hafta bir etkinlikle gençlerle birlikte olacağız inşallah. Bunun ilk örneğini sayın İl Başkanımız Osman Bey ile birlikte yaşıyoruz. Gençlerimizin dertleriyle, muhabbetleriyle onları tanıyacağız, onlar da bizi tanıyacak. Beraberce muhabbet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Söyleşiye de katılan gençler, belediyenin gerçekleştirdiği etkinlikleri takip edip memnun kaldıklarını dile getirdi.