loading.gif
mobile-banner-bg

Milletlerarası Gençlik Koordinasyonu Programına Katıldık

...
30 Mart 2022 - Çarşamba

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Uluslararası İstanbul Buluşmaları Milletlerarası Gençlik Koordinasyonu” programına katıldı. Programda İl Başkan Yardımcılarımız ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Cem Çekerek de eşlik etti.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Uluslararası İstanbul Buluşmaları Milletlerarası Gençlik Koordinasyonu” programına katıldı. Programda; İl Başkan Yardımcılarımız ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Cem Çekerek de eşlik etti.

Milletlerarası İlişkiler ve Diplomasi Merkezi tarafından organize edilen buluşmada İl Başkanımız Kabaktepe, akademisyenler, yabancı basın mensupları, uluslararası ilişkiler öğrencileriyle görüştü. Özellikle Ukrayna-Rusya arasında devam eden savaşın sonlandırılması için Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin önemine ve gücüne vurgu yaptı. İl Başkanımız Kabaktepe “Dünya 5’ten büyüktür” sloganı başta olmak üzere Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hem bölgesel hem de küresel ölçekte barış ve huzurun tesisi için verdiği mücadeleleri anlattı.