loading.gif
mobile-banner-bg

‘’Milletimize Hizmet Etme Aşkı İlk Günkü Heyecanımız Gibi Diri’’

...
03 Haziran 2024 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Sarıyer 3 Kademe İlçe Teşkilat Pikniğine katıldı. Kabaktepe, ‘’ AK Parti teşkilatlarımızın birlik ve beraberlik içinde, milletimize hizmet etme aşkı ilk günkü heyecanımız gibi diri. Her zaman milletimiz ile bir ve beraber olmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Sarıyer İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği 3 Kademe İlçe Teşkilat Pikniğe katıldı. Etkinlik, partililerin kaynaşması ve sosyal bağların güçlenmesi amacıyla düzenlendi. 

Piknik, Sarıyer'in yeşil alanlarından birinde gerçekleştirildi ve çok sayıda partilinin katılımıyla coşkulu bir atmosferde geçti. Katılımcılar, aileleriyle birlikte çeşitli etkinliklere katılarak keyifli bir gün geçirdi.
‘’HER ZAMAN MİLLETİMİZ İLE BİR VE BERABER OLMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, piknik alanında yaptığı konuşmada, parti teşkilatlarının dayanışma ve birliktelik içinde olmasının önemine vurgu yaptı. İl Başkanımız Kabaktepe, AK Parti teşkilatlarımızın birlik ve beraberlik içinde, milletimize hizmet etme aşkı ilk günkü heyecanımız gibi diri. Her zaman milletimiz ile bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Sarıyer İlçe Teşkilatımızı bu güzel organizasyon için tebrik ediyorum," dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği bu etkinlik, partililer arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra, yerel halkla daha yakın ilişkiler kurma fırsatı da sağladı. Osman Nuri Kabaktepe'nin katılımıyla gerçekleşen piknik, partililerin motivasyonunu artırarak önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara da olumlu katkı sağladı.