loading.gif
mobile-banner-bg

‘’Milletimiz İçin Çalışan Bir Teşkilatız’’

...
03 Haziran 2024 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, teşkilat çalışmaları kapsamında Bayrampaşa ve Eyüp Sultan ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde partililerle bir araya gelen Kabaktepe, ilçe yönetimleriyle toplantılar gerçekleştirdi ve yerel sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Eyüp Sultan İlçe Teşkilatında yaptığı konuşmada, ‘’Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak halkımızla bir araya geliyor, onların taleplerini dinliyoruz. Her zaman olduğu gibi yine sahadayız ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere öğrettiği en güzel hususlardan biri de AK Parti teşkilatları olarak gece gündüz demeden milletiniz için aşk ile çalışmaya devam etmektir. Her an hizmet aşkıyla çalışan teşkilatımızın her bir ferdine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin bir sonraki adresi Bayrampaşa İlçe Teşkliatıydı. Kabaktepe Bayrampaşa ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, "Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızla omuz omuza vererek çalışıyoruz. İstanbul’un her köşesinde AK Parti olarak varlığımızı hissettirmek ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek en büyük önceliğimiz. Bizler AK Parti olarak sadece seçim dönemleri değil her zaman her yerde her an milletimiz için çalışan bir teşkilatız. Biliyoruz ki; sevdamız bir, yolumuz bir. Gece gündüz demeden fedakarca çalışmalarına devam eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. " dedi. 

İl Başkanımız Kabaktepe’nin bu ziyaretlerinin, AK Parti’nin İstanbul’daki çalışmalarına ivme kazandırması bekleniyor. Teşkilat mensupları, il başkanının ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, çalışmalarına daha büyük bir motivasyonla devam edeceklerini ifade ettiler.