loading.gif
mobile-banner-bg

Kıymetli Büyüklerimiz İle Buluşma

...
10 Nisan 2022 - Pazar

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı Yaşlılar Koordinasyon Merkezimiz tarafından 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Büyüklerimiz ile Buluşma etkinliği programı düzenlendi.

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı Yaşlılar Koordinasyon Merkezimiz tarafından 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla 'Büyüklerimiz ile Buluşma' etkinliği programı düzenlendi.

Kağıthane Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe 39 ilçeden 350 kıymetli büyüğümüz katılım sağladılar.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Kağıthane İlçe Başkanımız Serkan Cantürk ve Kağıthane Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin programa katılan değerli büyüklerimize karanfil dağıtıp, sohbet ettiler.

Yaşlılarımız bizim için çok önemli ve kıymetli

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Bu hafta müstesna bir hafta. Bu haftanın bizim için önemi sadece farkındalık oluşması için. Yaşın belli bir kemale gelmesi demek dünyada birçok eser, birçok hizmet bırakmış olmak demek. Onun için insan ne kadar çok iş yapıp bırakabilirse o kadar çok da iz bırakmış oluyor. Onun için bu yaşlılarımız bizim için çok önemli ve kıymetli. Bizim bugün birçok şeyi yapabilmemizin, az hata yapmamızın, iyilikleri yapabilmemizin temel nedeni büyüklerimizin aktardığı tecrübelerdir, güzelliklerdir. dedi.

İstanbul'un 39 ilçesi, 964 mahallesinde yapılanmamız var

İl Başkan Yardımcımız Sevim Sayım Madak yaptığı konuşmada ise,Programımıza Gazi, engelli, şehit babalarının da olduğu yaklaşık 350 kişilik bir katılım var. AK Parti İstanbul olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla parti tüzüğünde yer alan Yaşlılar Koordinasyon Merkezi'nin İstanbul'da da yapılanması var. İstanbul'un 39 ilçesi, 964 mahallesinde bu yapılanmamız var. Yaklaşık bin kişilik bir ekiple biz sürekli büyüklerimizle beraberiz, onların yanındayız ve onları ziyaret ediyoruz. Son 3 ay içerisinde bu ekibimiz, yaklaşık 25 bin yaşlımızı evinde ziyaret edip 6 bininin de telefonla hal ve hatırlarını sordular. dedi.

Programa katılan 72 yaşındaki Ayten Aymergen, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan için yazdığı şiiri okudu. Aymergen'in şiiri büyük alkış aldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program sinevizyon gösterimi ve mini Türk Sanat Müziği dinletisi ile son buldu.