loading.gif
mobile-banner-bg

“Kılıçdaroğlu’nun Açıklamalarından CHP’liler de Utanıyor”

...
29 Nisan 2023 - Cumartesi

"Esas Mesele" Seçim Özel Oturumu'na konuk olan İl Başkanımız Kabaktepe, “Kılıçdaroğlu, milletimizin SİHA'larına ve İHA'larına, Türkiye'nin savunma sanayiinde geldiği noktaya itibarından dolayı SİHA ve İHA karşıtlığından vazgeçmiş gibi görünüyordu. CHP'liler de onun sözlerinden utanıyor” dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, 24 TV'de gazeteci Murat Özer'in sunduğu "Esas Mesele" Seçim Özel Oturumu'na konuk oldu. Canlı yayında gündeme ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

İl Başkanımız Kabaktepe'nin açıklamalarından satırbaşları:

21 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin neler kazandığını, hangi noktalarda dünyanın sayılı ülkelerinden birisi haline geldiğini İstanbullu hemşerilerimizle paylaşmaya çalışıyoruz.

SİHA'lar ve İHA'lar niye bir şirkete veriliyor" diyen Kılıçdaroğlu'nun anlamsız, manasız Türkiye'nin birikimlerini yok sayan açıklamaları vardı. Bu anlamda kendini patlatmıştır Kılıçdaroğlu.

Nükleer tesis yapıyoruz karşı çıkıyorlar. Niye karşı çıkıyorlar? Her şeyi ABD'den getiriyor, Kılıçdaroğlu Rifkin'e Zoom ile bağlanıp sorsun bakalım, Rifkin anlatsın ona ABD'de kaç tane nükleer tesis olduğunu.

Kılıçdaroğlu'na sosyal medya ekibi ya da danışmanları trollük yaptırıyor farkında değil.

İBB Başkanı'na soruyorum; siz İstanbul'un en temel sorunu olan depremle ilgili senede 20 bin konut yapacaktınız, gezdiğinizden dolayı konut yapmaya fırsat mı bulamadınız, 80 bin konut nerede?

Bizim 39 ilçede binlerce ekibimiz var, hedefimiz şu; 14 Mayıs gününe geldiğimizde İstanbul'da 73 bin civarında olan cadde ve sokakta AK Parti teşkilatı ve milletvekili adaylarıyla selam vermiş olması.

CHP'nin bu taktiğidir, rahmetli Menderes döneminde de bunu yapmaya çalıştılar; manipüle etmek, yönlendirmek, birtakım spekülasyonlarla kendi beceriksizliklerini örtmek için suçlu aramaya ve suçlamaya başlarlar.

Mayıs'ta seçimden bir hafta önce İstanbul'umuzda en büyük mitinglerimizden bir tanesini yapacağız, 1 milyonluk bir mitingimiz olacak en az. Tüm İstanbullu kardeşlerimizi ve hemşerilerimizi bekliyoruz.

İstanbul Cumhurbaşkanımızdan yana, İstanbul 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı Ankara'ya gönderecek bir sonuçla karşılık verecek, bunu görüyoruz ve inanıyoruz.