loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbul'un Kaybedecek Bir 5 Yili Daha Yok! Biz Kazaninca 39 İlçemizin Tamami Kazanacak

...
25 Mart 2024 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul, Atatürk Havalimanı'ndaki "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"nde halka seslenerek, Cumhur İttifakı İBB Adayımız Murat Kurum'un göreve geldiğinde İstanbul'a yapılacak katkılara değindi.

Yerel seçimlerde son haftaya girilmişken AK Parti , İstanbul'daki büyük mitingini geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Başkan Adayımız Murat Kurum ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarının öncesinde İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe İstanbulluları selamladı.

Kabaktepe, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen "Büyük İstanbul Mitingi"nde katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul'un kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını belirterek, "İstanbul bütün varlığıyla tüm yaşayanlarıyla 15 milyonuyla ehil ellere, AK kadrolara, Cumhur İttifakı'na, Murat Başkan'a mührü teslim edecek." dedi.

"İSTANBUL KOLLARINI AÇTI MURAT KURUM'U BEKLİYOR"

İl Başkanımız Kabaktepe Atatürk Havalimanı'ndaki "Büyük İstanbul Mitingi"nde katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

İstanbul kollarını açtı, Murat Kurum Başkanı bekliyor. Herkes görecek, biz hep birlikte kazanacağız çünkü İstanbul'un kaybedecek bir 5 yılı daha yok. İstanbul bütün varlığıyla tüm yaşayanlarıyla 15 milyonuyla ehil ellere, AK kadrolara, Cumhur İttifakı'na, Murat Başkan'a mührü teslim edecek.

Biz kazanınca İstanbul kazanacak. Biz kazanınca 15 milyonluk İstanbullu kazanacak. Biz kazanınca 39 ilçemizin tamamı kazanacak.

"BU SEÇİM İSTANBUL'UN MURADI'NA ULAŞACAĞI BIR SEÇİMDİR"

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ‘’Bu seçim, sevenin sevdiğine kavuşacağı, İstanbulluların ahde vefa göstereceği, hakikatin algıya galebe çalacağı, İstanbullunun sorunsuz ulaşıma, yatırımlara hasılı muradına kavuşacağı bir seçim olacaktır. Size söz veriyorum. Bu seçim Fetret Devri'nin biteceği bir seçimdir. Bu seçim sevenin sevdiğine kavuşacağı bir seçimdir. İstanbul'a hizmet etmek için geliyoruz. Cümle cihan duysun, algı ve yalan makineleri duysun, hakikate sağır olanlar duysun, milletin emanetini, milletimiz adına geri almak için geliyoruz. Hedefe kilitlenmiş bir ok misali geliyoruz.’’ dedi.

"SANDIKLARI PATLATMAK İÇİN GAYRET SARF ETMEYE VAR MISINIZ?"

İl Başkanımız Kabaktepe, herkesin son 7 günde en az 7 kişiyi, oyunu Murat Kurum'a vermesi için ikna etmesini istedi. Osman Nuri Kabaktepe, sözlerine son verirken, İstanbullulardan bir söz isteyerek, şu ifadeleri kullandı:

Aziz İstanbullular sizden bir söz istiyoruz. Murat Kurum'a oy verilmesi için çalışmaya var mısınız? Sandıkları patlatmak için gayret sarf etmeye var mısınız?

"KENTİN BÜTÜN SOKAK VE CADDELERİNDE CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İZLERİ VAR"

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"nde yaptığı konuşmada, kentin bütün sokak ve caddelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izleri olduğunu söyledi.

Seçime bir hafta kaldığını, 80 gündür gece ve gündüz demeden İstanbul'un her mahallesinde çalışma yaptıklarını dile getiren Kabaktepe, teşkilatlarının bütün kademeleriyle kenti sokak sokak dolaştıklarını ifade etti.

Kabaktepe, İstanbullunun ehliyetsiz ve liyakatsiz yönetimden bıktığını, CHP'li yarı zamanlı başkandan usandığını, iş bilmeyenlerden, makam hırsından, ihtirastan illallah ettiğini söyledi.