loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbul'u Eser ve Hizmet Belediyeciliğiyle Buluşturacağız

...
25 Eylül 2023 - Pazartesi

Yeniden İstanbul kampanyası kapsamında Sancaktepe'yi ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, "Biz İstanbul'daki hemşerilerimizle hem olan biteni konuşurken hem de İstanbul'umuzu 2024 Mart seçimlerinde yeniden eser ve hizmet belediyeciliğiyle kavuşturmanın adımlarını hep birlikte atıyoruz" dedi.

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan "Yeniden İstanbul" kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Programın bu haftaki durağı Sancaktepe oldu. Sancaktepe'de gerçekleştirilen programa İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız Turgay Akpınar, Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü ve çok sayıda teşkilat mensubumuz katıldı. 

Yaklaşık 11 haftadır İstanbul'da ilçe ilçe tüm milletvekilleriyle bu çalışmaları yürüttüklerini belirten Kabaktepe, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız'ın 28 Mayıs akşamı 'Durmak yok yola devam, çalışmaya devam edeceksiniz' talimatı gereği 81 ilde AK Partimiz bu çalışmaları devam ettiriyor. Aynı şekilde İstanbul il teşkilatları olarak da bizler tüm milletvekillerimizle seçimden sonraki haftalarda başlayarak bugüne kadar 11 haftadır bu çalışmalarımız devam ettirdik. Yine devam ettireceğiz."

"Türkiye Yüzyılı hem ülkemiz hem dünya için hayırlı olsun diyoruz. Yeniden İstanbul kapsamında yine vatandaşlarımızla, İstanbullu hemşerilerimizle görüşürken 2024 Mart ayında da bir seçime giriyoruz. İnşallah 31 Mart'ta, AK Parti'nin en güzel yerel yönetim markalarından birisi olan Sancaktepe'mizde, yine yeniden AK Partimiz olarak bayrağı, milletimizin desteğiyle göğüsleyeceğiz. 2024-2029 arasında da AK Parti belediyeciliği hizmet kervanına Sancaktepe'mizde devam edecek. 4 yıldır hizmetten yoksun kalan, söylediklerini kendi yaptıklarıyla inkar eden, sözlerinin arkasında duramayan, İstanbul'u servis dışı haline getiren bir CHP'li İBB yönetimi var. Bu yönetimden hep beraber İstanbullular olarak 31 Mart 2024 kurtulacağımızı düşünüyoruz, inanıyoruz. Bunu aynı zamanda diliyoruz."

CHP BELEDİYECİLİĞİNDE VİZYON YOK

İstanbul'un geleceğine katkı sağlayacak en ufak bir adımın dahi ayrılmadığını vurgulayan Kabaktepe, "Dikkat ederseniz 4 yıldır kurmaca yapan, kendini aldatan, manipülasyon oluşturan, algı yapan bir CHP'li İBB Başkanı'yla karşı karşıyayız. Bunun en temel göstergelerinden birisinde Sancaktepe'de yaşadık. Yani metroyla ilgili yapılan çalışmaları metro ile ilgili açılan tünelleri kamyonlar getirerek çakıllarla, kumlarla doldurmaya çalışan bir İBB yönetimi var. Yani açılan tünelleri yapmayan, metroları yapamayan, temel atmama törenleriyle İstanbul'u geleceğe taşıyan bir CHP'li İBB yönetiminin İstanbul'u bırakın fayda üretmeyi, şehri yarına taşıyacak en küçük bir adım atamadığını da söylüyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bugün İstanbul'umuzda, musluklarımızda, çeşmelerimizde, evlerimizde, iş yerlerimizde suyun akmasının en temel nedeni iki tane projenin 30 yıl önce temelinin atılmasına başlamasıdır. Yani bu bir ufuktur. Yönettiğiniz şehrin bugününü değil, kırk yıl sonrasını da düşünerek hareket etmeniz lazım. Hepimizin malumu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Istırancalar ve Melen projesidir. O gün Mecliste, belediyede Cumhurbaşkanımız'ın yanında çalışan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. Bugünkü CHP'nin o günkü temsilcileri de Istarancalar ve Melen Projesine karşı çıkmıştır. Ama şu an İstanbul'un suyunun yüzde 75'i oralardan geliyor. Ben şimdi soruyorum Sayın İmamoğlu'na. 4 yılda Nasrettin Hoca'dan doğuran küçük kazanı kadar o kazanı dolduracak yeni bir baraj yatırımı İstanbul için yaptınız mı yapmadınız mı? Soruyorum yapıldıysa açıklasınlar. Yani en temel sorunumuzla ilgili 4 yıldır hiçbir adım atamayan bir yaklaşıma ufuk darlığından değil ancak ufuk yoksunluğundan bahsetmek mümkün."

İSTANBUL AYNI ANDA EN ÇOK OTOBÜSÜN YANDIĞI ŞEHİR OLDU

İstanbul'da metrolardalarda yaşanan sorunlara değinen Kabaktepe, şunları söyledi:

"Siz İstanbul'a belediye başkanı, aday olurken depremle, suyla, İETT ve metroyla ilgili sözler verdiniz. Geçen hafta algı yaptınız. Metrolardaki, istasyonlardaki yürüyen merdivenlerle ilgili. Ama bir değerlendirme dün elime geçti. Buradan sesleniyorum. Vatandaşımız zaten metroyu kullandığı için hangi merdivenin yürüyüp yürümediğini biliyor. İstanbul'da şu an 50'inin üzerinde istasyonlardaki merdivenlerin çalışmadığı söyleniyor. Bunları niye çalışmayı başaramıyorsunuz? 30 dakikada gidecek otobüste neden elli dakikaya çıkıyor? Geçen sefer söyledim. İstanbul'un artık. sloganı dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir olmuş. Dünyanın en genç filosunu teslim alan CHP'li İBB 4 yılda dünyanın en beceriksiz yönetimini sergileyerek dünyada en çok otobüs yanan şehir haline getirmiştir. İETT servis ve ulaşım hizmetlerinde beceriksiz hale gelmiştir. Doğal afetlerde ilgili kurumları belediyenin çalışamaz hale gelmiştir."

2024 Yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını aktaran Kabaktepe, "Biz İstanbul'daki hemşerilerimizle hem olan biteni konuşurken hem de İstanbul'umuzu 2024 Mart seçimlerinde yeniden eser ve hizmet vericiliğiyle kavuşturmanın adımlarını hep birlikte atıyoruz. Mutfak çalışmalarımızı yapıyoruz. Onunla birlikte bugün olduğu gibi 11 bir haftadır olduğu gibi saha çalışmalarımızı yapıyoruz. Mart ayında da sandık çalışmalarımızı yapacağız. Yine Yeniden Allah'ın izniyle AK Parti belediyeciliğiyle İstanbul'umuzu buluşturacağız."