loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbullu Çiftçilerimizin Her Zaman Destekçisiyiz

...
15 Mayıs 2022 - Pazar

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Çatalcayı ziyaret etti. Vatandaşlarımızla buluşup çiftçilerle bir araya gelen İl Başkanımız Kabaktepe, AK Parti destekledi, Çatalca seralarına kavuştu. Bereketli mahsuller ile Çatalca ekonomisi büyüdü, üreticimizin yüzü

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Çatalca'yı ziyaret etti. Vatandaşlarımızla buluşup çiftçilerle bir araya gelen İl Başkanımız Kabaktepe, AK Parti destekledi, Çatalca seralarına kavuştu. Bereketli mahsuller ile Çatalca ekonomisi büyüdü, üreticimizin yüzü güldü. Bu kazanımların CHP'li İBB'nin vizyondan uzak yönetim anlayışıyla tükenmesine izin vermeyeceğiz. Üretici kazanacak. İstanbul kazanacak. Millet kazanacak. dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Çatalca'ya ziyarette bulundu. Vatandaşlarımızla buluşup çiftçilerle sohbet etti. Çiftçilerimizin çalışmaları, tarımsal meseleler ve CHP'li İBB ile yaşadıkları sorunlar ele alındı.

ÇİFTÇİLERİMİZİ, CHP'Lİ İBB'NİN İHLALLERİNE KURBAN ETMEYİZ

AK Partili İBB döneminde İstanbullu çiftçilere ücretsiz tohum dağıtımından sulamaya, zirai ilaçlama desteğinden üretime kadar pek çok farklı alanda destekler verdiklerini vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, CHP'li İBB döneminde tüm bu kazanımların heba olmasına ve çiftçilerimizin mağdur edilmesine seyirci kalmayacaklarını vurguladı. İl Başkanımız Kabaktepe, AK Parti destekledi, Çatalca seralarına kavuştu. Bereketli mahsuller ile Çatalca ekonomisi büyüdü, üreticimizin yüzü güldü. Bu kazanımların CHP'li İBB'nin vizyondan uzak yönetim anlayışıyla tükenmesine izin vermeyeceğiz. Üretici kazanacak. İstanbul kazanacak. Millet kazanacak. Umudu, hayatı ve geleceği; ateş, kül ve dumanla inşa eden mangal kömürünün mimarları torlukçular; Kalfaköy’de bir geleneği devam ettiriyor. Zorluğa karşı usanmadan, vazgeçmeden. Ağaç kömürünü üreten emekçilerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. dedi.

ŞİŞİRİLEN ALGI BALONLARINA EN GÜZEL CEVABI 2023'TE VERECEĞİZ

Çatalca İlçe İstişare Toplantısı'nda da vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza hitap eden İl Başkanımız Kabaktepe, Algı balonlarıyla milletimizi yanıltmak isteyenlere, toplumu ayrıştırmak, provokasyonlarla sokağa dökmek isteyenlere, Türkiye’nin ilerlemesinden huzursuz olanlara en güzel cevabı, 2023’te Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan yaparak vereceğiz. ifadelerini kullandı.