loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbul İçin Her Zaman Her Yerdeyiz

...
31 Ocak 2022 - Pazartesi

İstanbul Milletvekillerimiz ile 8 ilçemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Milletvekillerimizle yaptığımız saha programlarına İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönet

İstanbul Milletvekillerimiz ile 8 ilçemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Milletvekillerimizle yaptığımız saha programlarına İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerimiz de katılım sağladılar.


İlçelerimizde yapılan saha çalışmalarında Milletvekillerimiz ev iş yeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Bazı ilçelerimizde Gençlik Buluşmalarına da katılan Milletvekillerimiz gençlerimizin heyecanlarına ortak oldular. İstanbul Milletvekillerimiz saha çalışmaları kapsamında dernek ve vakıflarımıza da çeşitli ziyaretler yaparak kendilerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın hatırlarını sorup taleplerini dinleyen vekillerimiz sorunların çözümü için gerekli adımların atılması adına notlarını aldılar.


Yapılan çalışmalarımıza Maltepe ilçemizde İstanbul Milletvekillerimiz Mihrimah Belma Satır ve Hulusi Şentürk, Sultanbeyli ilçemizde Erol Kaya; Fatih ilçemizde Hasan Turan; Bayrampaşa ilçemizde Ahmet Hamdi Çamlı ve Şirin Ünal; Esenler ilçemizde Abdullah Güler, Canan Kalsın ve Serap Yaşar; Avcılar ilçemizde Halis Dalkılıç ve Tülay Kaynarca; Esenyurt ilçemizde Rümeysa Kadak ve Şamil Ayrım; Silivri ilçemizde Akif Çağatay Kılıç ve Emine Sare Aydın vekillerimiz katıldılar.