loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbul Gençliği İstiklal’de Şehitlerini Andı

...
21 Kasım 2022 - Pazartesi

Taksim İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler dualarla anıldı. İstanbul’un dört bir yanından Taksim’e gelen gençler, şehitleri anma yürüyüşü düzenledi. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından düzenlenen yürüyüşte gençler “Şehi

Megakentin en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısı sonucu 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı. Bombalı saldırının ardından olayın yaşandığı alana kurulan platforma ziyaretler sürüyor.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, İstiklal Caddesi’nde Şehitleri Anma Yürüyüşü düzenledi. Şehrin 39 ilçesinden Taksim’e gelen yüzlerce genç, sabah namazı sonrasında İstiklal Caddesi’nde toplandı. “AK Genç İstanbul Şehitlerini Unutmadı” yazılı pankart ile olayın yaşandığı alana yürüyen gençler, şehitleri anma platformuna karanfil bıraktı.

Gençler “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” tezahüratlarıyla ve tekbir getirerek İstiklal Caddesi’nde yürüyüş düzenledi. İstanbul’da 1 Gençlik adıyla bir araya gelen gençler, şehitleri dualarla yad etti.

“TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ LANETLİYORUZ “

Taksim Şehitlerini Anma Yürüyüşünde konuşan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Cem Çekerek, “Bugün burada, terör örgütü PKK tarafından İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen kalleşçe eylemde şehit olan vatandaşlarımızı dualarla yad etmek için toplandık. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin AK Gençleri, Recep Tayyip Erdoğan’ın en genç yol arkadaşları olarak; hiçbir terör örgütünden korkmadığımızı, sokaklarımızı ve meydanlarımızı boş bırakmayacağımızı, yılmayacağımızı, diklenmeden dik duracağımızı ifade etmek için Taksim’deyiz. Biz devletimize ve hükümetimize güveniyoruz. Biz Türkiye’nin aydınlık yüzü ve geleceği olan gençler olarak; bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünü, onu destekleyen herkesi ve her düşünceyi lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.