loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ VE İLÇE BELEDİYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK

...
14 Eylül 2021 - Salı

Gece Gündüz demeden durmaksızın çalışan İlçe Teşkilatlarımız ve İlçe Belediyelerimizi ziyaret ettik.

Bahçelievler İlçe teşkilatımızı ve Belediyemizi ziyaret ettik, Teşkilatımız ve Belediyemiz Büyük Türkiye hedefimiz için zaman, mekân ayrımı yapmaksızın çalışıyor.

rn

Bayrampaşa İlçe teşkilatımızı ve Belediyemizi ziyaret ettik, Olmamız gereken yerde, arazideyiz. Teşkilatımız ile sokak sokak, kapı kapı dolaşıyoruz. Belediyemiz ile laf değil, iş üretiyoruz.

rn

30.06.2021 datende Esenler İlçemizi ziyaret ederek tecrübesiyle ve gayretleriyle bu davaya desteğini esirgemeyen teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik.

rn

20.06.2021 Dünya Mülteciler Günün de Esenler ilçemiz, Nene Hatun Mahallesinde ikamet eden Suriye'nin Humus ilinden 5 yıl önce geçici korumayla ülkemizde bulunan Ahmad ve Maher Bey' in ailesini ziyaret ettik.

rn

20.06.2021 Dünya Mülteciler Günün de Makedon Göçmeni Üsküplü olduğunu söyleyen ve ziyaret ettiğimiz mülteci ailenin de aynı zaman da komşuları olan teyzemizi ve çanta imalathanesini ziyaret ettik. Ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğini hatta burada yaşadığı sokağın bile kendileri için çok anlam taşıdığını söyledi.

rn

Üsküplü ablamızın karşı komşusu olan Mustafa abi de mobilya imalat atölyesini gezdirerek bizleri misafir etti. İçten ve samimi bir ortamda geçen ziyarette bu sokakta ki esnaflar ve komşular birbiri ile kardeş gibidir kimin bir sıkıntısı varsa biliriz ve elimizden ne gelirse kendi imkânlarımız gereğince yaparız dediler.

rn

Esenler ilçemiz Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Suriye den ülkemize geçici koruma ile gelen Mohammed Rustum ve Nabil Bader Kardeşlerin Badreddin Lokantasını ziyaret ettik.

rn

Lokantanın hemen yanında ki Yeşilçam Sokağı Kafeyi de bu kapsam da ziyaret ederek mülteci olan esnaf komşuları ile aralarında ki muhabbetin alışverişin nasıl olduğunu sorduk

rn

22.06.2021 datende Bayrampaşa 3 kademe ilçe yönetim kurulumuz, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ile toplantımızı gerçekleştirdik.