loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİM BAŞKANLARI TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

...
14 Eylül 2021 - Salı

İstanbul İl Başkanlığımızın 7. Olağan kongresi sonrasında İl Yürütme Kurulumuzun da belirlenmesinin ardından yeni dönemin ilk Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları toplantısı İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin teşrifleriyle İl Sivil

rn

İstanbul İl Başkanlığımızın 7. Olağan kongresi sonrasında İl Yürütme Kurulumuzun da belirlenmesinin ardından yeni dönemin ilk Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları toplantısı İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin teşrifleriyle İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanımız Mehmed Emin Özkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

rn

İl Başkanlığımızda düzenlenen toplantıya İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Komisyon Üyelerimizin yanı sıra 39 ilçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlarımız katıldılar.

rn

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanımız Mehmed Emin Özkaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, İlçe birim başkanlarımız ile tanışmanın ardından Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler biriminde önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerimiz ve ilçelerimizde yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

rn

Toplantımız dilek ve temennilerin ardından, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanımız Mehmed Emin Özkaya’nın İlçe Birim Başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkürleri ile sona erdi.

rn

 

rn
rn