loading.gif
mobile-banner-bg

İlçe Seçim Kurulu Üyeleri Genel Değerlendirme Ve İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

...
16 Mayıs 2022 - Pazartesi

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak düzenlediğimiz programa Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sayın Av. Ali İhsan YAVUZ ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Av. Yusuf BAŞER’in teşrifleriyle, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şen

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak düzenlediğimiz programa Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sayın Av. Ali İhsan YAVUZ ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Av. Yusuf BAŞER’in teşrifleriyle, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Komisyon Üyeleri, İl Hukuk Komisyonu Üyelerimiz, İlçe Seçim İşleri Birim Başkanlarımız ve İlçe Seçim Kurulu (asıl-yedek) üyelerimizin katılımlarıyla İl Başkanlığımızda gerçekleştirildi.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, bekayı hak tanıyan sayı vazife bilir düsturuyla, işin sırının niyetlerimiz ve yaptığımız hizmetler ile gösterdiğimiz gayret olduğu bilinciyle çalışmaktayız. Muhammed İkbal’in dediği gibi Harekette birlik olmazsa fikirde birlik faydasızdır düsturunca 3 kademe birlikte çalışıyoruz. 2023 seçimlerine İstanbul olarak büyük bir ekiple hazırlandıklarını, göreve geldiğimiz günden bugüne kadar İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, hazırlanan faaliyet filmini takdim etti. Milletin emaneti sandıklara sahip çıkma görevini ifa eden ve bir kez daha 2023 seçimlerinde sandıklara sahip çıkarak tarih yazacak yol arkadaşlarımıza ve siz değerli Başkanlarıma da sınırsız desteğiniz, hoşgörünüz ve yol göstericiliğiniz için şükranlarımı arz ediyor hepinizi bir kez daha saygılarımla selamlıyorum dedi.

Genel Başkan Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf BAŞER konuşmalarında, 2023'te gerçekleştirilecek olan seçimlerde İlçe Seçim Kurullarında ve sandıklarda görev alacak olan teşkilat mensuplarımızın önemine vurgu yaptı.

Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sayın Av. Ali İhsan YAVUZ konuşmalarında, 2023 Seçimlerinde Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bir kez daha en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğimizden şüphemiz yok dedi. Bu büyük zaferde görev yapacak olan tüm İstanbul Teşkilatlarımıza ve İlçe Seçim Kurulu Üyelerimizin önemine vurgu yaptı. Genel Değerlendirme ve İstişare toplantılarının daha geniş katılımcılarla devam edeceğini söyledi.

Katılımcıların konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından ile görüş ve önerilerini dinlendiğimiz programımız, dilek ve temennilerin ardından katılımcılarımıza iştiraklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizle sona erdi.