loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE KAYMAKAMLIKLARIMIZI ZİYARET ETTİK

...
14 Eylül 2021 - Salı

İlçe Kaymakamlıkları ziyaretlerimize ilk olarak Başakşehir Kaymakamımız Uğur TURAN Beyefendiyi ziyaret ederek başladık.

İlçe Kaymakamlıkları ziyaretlerimize ilk olarak Başakşehir Kaymakamımız Uğur TURAN Beyefendiyi ziyaret ederek başladık. Kendileri sağ olsun bizi güler yüzle, içtenlikle ve samimiyetle karşıladı. Ekibimize çay ikramında bulunan kaymakamımız herkes ile tek tek tanıştı, herkesle sohbet ederek bizleri mutlu etti. İlçe de İnsan hakları, Temel hak ve özgürlükler, karşılaşılan hak ihlalleri, vatandaşlardan hak ihlaline uğrayanların tespiti ve şartları nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye bilgi alışverişinde bulunduk, hatta hayvan hakları komisyon çalışmaları ve projelerimiz hakkında da bilgiler verdik kendileri de yardımcı olabilecekleri şeyler konusunda bizlere destek olabileceklerini aktardılar. Gayet verimli geçen ziyaretin sonun da kaymakamımız bizlere kitap hediye ederek yolculadı.

rn

Fatih Kaymakamlığımızı ziyaret ettik, Kaymakamımız Kaan PEKER Beyefendi Bizi Güleryüz ve samimiyetle karşıladı. Ekibimize çay ikramında bulunan kaymakamımız ile Fatih ilçesin de İnsan hakları, Temel hak ve özgürlükler, ilçe de karşılaşılan hak ihlalleri, vatandaşlardan hak ihlaline uğrayanların tespiti ve şartları nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye bilgi alışverişinde bulunduk verimli geçen bir ziyaret oldu.

rn

Bayrampaşa Kaymakamlığımızı ziyaret ettik, Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL Beyefendi Bizi güler yüzle ve samimiyetle karşıladı. Çaylarımızı yudumlarken kaymakamımız ile Bayrampaşa ilçesin de İnsan hakları, Temel hak ve özgürlükler, ilçe de karşılaşılan hak ihlalleri, vatandaşlardan hak ihlaline uğrayanların tespiti ve şartları nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye bilgi alışverişinde bulunduk gayet verimli geçen bir ziyaret oldu.

rn