loading.gif
mobile-banner-bg

İl Teşkilatımızın Sapanca Kampı Gerçekleştirildi

...
06 Aralık 2021 - Pazartesi

İstanbul İl Teşkilatımızın 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Sapanca’da gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile bağlandı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, İstanbulun yeniden sahibini bulması la

İstanbul İl Teşkilatımız'ın 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Sapanca’da gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile bağlandı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, İstanbul'un yeniden sahibini bulması lazım, bu da AK Parti'dir açılmasında bulundu.

İstanbul Teşkilatımız'ın 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 3-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Sapanca’da gerçekleştirilen programa; Genel Başkanvekillerimiz Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcılarımız Erkan Kandemir ve Vedat Demiröz, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcılarımız, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve 3 Kademe İl Yönetimimiz yer aldı. 

ERDOĞAN: HİZMETLERİMİZİ MİLLETE DAHA ÇOK ANLATMAMIZ GEREKİYOR

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da kampa video konferans ile bağlandı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 2023 mücadelemiz, adeta partimizin kuruluşundaki o heyecan, o coşku neyse şu anda da aynı heyecanın bir göstergesi olmalı. Şu 19 yılda neler yaptıysak, yaptıklarımızı millete mal etmemiz gerekiyor. Hala neler yaptığımızı bilmeyenler var, teşkilat da dahil. İstanbul'un 2023, ardından 2024 olmak üzere yeniden sahibini bulması lazım, bu da AK Parti'dir ifadelerini kullandı.

Kamp programı, 4 Aralık Cumartesi günü İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş teşkilat mensuplarına hitap etti ve bir sunum yaptı. Akabinde ise istişare ve değerlendirme toplantısına geçildi.

5 Aralık Pazar günü ise Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir sunum yaptı. Akabinde ise Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım teşkilata hitap etti ve bir sunum yaptı. 

Kamp programı kapsamında İstanbul Teşkilatımız'ın yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı. Halihazırda devam eden çalışmalar değerlendirildi. 2023 ve 2024 seçimlerinde yapılması planlanan faaliyetler hakkında istişare edildi. Kamp programı, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin kapanış konuşmasıyla sona erdi.