loading.gif
mobile-banner-bg

İl Seçim İşleri Başkanlığı Olarak Avukatlarla Bir araya Gelmeye Devam Ediyoruz

...
28 Mart 2022 - Pazartesi

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak, 39 ilçemizde gerçekleştirilen Avukat Buluşmaları programlarımızın ikinci periyodunda bu hafta Arnavutköy, Ataşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Silivri, Şişli, Tuzla, Ümraniye v

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak, 39 ilçemizde gerçekleştirilen Avukat Buluşmaları programlarımızın ikinci periyodunda bu hafta Arnavutköy, Ataşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Silivri, Şişli, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerimizdeydik.

Programlarımız, Önceki Dönem İl Başkanımız ve Sağlık Eski Bakanımız Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Mahmut GÜRCAN, Milletvekilimiz Av. Serkan Bayram, Milletvekilimiz Av. Abdullah GÜLER, Milletvekilimiz Tülay KAYNARCA, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, İl Yürütme Kurulu Üyelerimiz, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Seçim İşleri Komisyon Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve 3 Kademe İlçe Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımlarıyla Arnavutköy, Ataşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Silivri, Şişli, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerimizle Avukat Buluşmalarımız devam ediyor.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlerin öneminden ve bu zorlu görevi üstlenen siz değerli meslektaşlarıma desteğiniz ve emeklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerek Seçim Kurullarında gerekse sandıklarda çıkabilecek muhtemel sıkıntılar karşısında  sükûnet ve hukuka uygun olarak üzerimize düşeni milletin emanetine sahip çıkma sorumluluğu ile hep birlikte yine  yapacağız, Milletin Emaneti olan seçmen tercihinin yerine ulaşmasını sizlerin desteğiyle sağlayacağız ve 2023 seçimlerinde bir kez daha tarih yazacak ve sandık güvenliğine sahip çıkacak olan yol arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Programın kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, katılımcılara söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.