loading.gif
mobile-banner-bg

İl Seçim İşleri Başkanlığı Olarak Avukatlarla Bir araya Gelmeye Devam Ediyoruz

...
21 Mart 2022 - Pazartesi

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak, 39 ilçemizde gerçekleştirilen Avukat Buluşmaları programlarımızın ikinci periyodunda ilk buluşma için Başakşehir ilçemizdeydik.

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak, 39 ilçemizde gerçekleştirilen Avukat Buluşmaları programlarımızın ikinci periyodunda ilk buluşma için Başakşehir ilçemizdeydik.

İl Başkanımız Osman Nuri KABAKTEPE,  İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit ALTUNAY, İl Seçim İşleri Komisyon Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve 3 Kademe İlçe Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımlarıyla Esenler, Bayrampaşa ve Başakşehir ilçelerimiz ile başladı.

İl Başkanımız Osman Nuri KABAKTEPE, adaletin bir kez daha tecelli edeceği 2023 Seçimlerinde görev yapacak olan avukatların seçim ve sandık güvenliğindeki önemine vurgu yaptı. Ülkemizin geleceği için son derece önemli bir seçim olduğunu vurgulayan İl Başkanımız,  üstlendikleri bu önemli görev için avukatlarımıza teşekkür etti.

Programın devamında İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlerin öneminden ve bu zorlu görevi üstlenen avukatların görevinin bu dönemde ne kadar değerli olduğundan bahsetti. Demokrasi kültürüne ve sandık güvenliğine verdiğimiz önemin gereği olarak çalışmalarımıza şimdiden başladık. Ayrıca, 2023 seçimlerinde bir kez daha tarih yazacak ve sandık güvenliğine sahip çıkacak olan yol arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Programın kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, katılımcılara söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.