loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’den Belediyelere Ziyaret

...
27 Mayıs 2024 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul'daki AK Partili belediyeye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kabaktepe, ziyaretleri sırasında belediye başkanlarıyla bir araya gelerek hem yerel yönetimlerin çalışmalarını değerlendirdi hem de gelecekteki projeler hakkında bilgi aldı.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Arnavutköy, Başakşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Esenler, Güngören ve Zeytinburnu Belediyelerine ziyarette bulundu.  İl Başkanımız Kabaktepe, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "İstanbul'daki AK Partili belediyelerimizin her biri, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Belediye başkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde, mevcut projeleri yerinde inceleme ve yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduk. İstanbul'un daha yaşanabilir bir şehir olması için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye başkanları da Osman Nuri Kabaktepe'nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, il başkanının desteklerinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler.