loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Küçükçekmece’yi Ziyaret Etti

...
20 Aralık 2021 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Küçükçekmece’yi ziyaret etti.

İl Başkanımız vatandaşlarımızla buluşup sohbet etti. Cadde cadde, mahalle mahalle gezip vatandaşlarımızla selamlaştı. Halkalı’daki AK Nokta’yı da ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, teşkilat mensuplarımızla buluştu. Soğuk hava şartlarına rağmen vazifesini aksatmayan teşkilat mensuplarımıza teşekkür edip bir süre çalışmalarına eşlik etti. AK Nokta’ya gelen vatandaşlarımıza karanfil hediye etti.

İman ilimle güzelleşir, düşünce irfanla olgunlaşır. Medeniyet gayret ve samimiyetle büyür…

İl Başkanımız Kabaktepe, Küçükçekmece ziyaretleri kapsamında Halkalı Mehmet Akif Camii Kuran Kursu ve Yetiştime Yurdu’ndaki kardeşlerimizle buluştu. Onlarla yakından ilgilenip sohbet etti. Kur’an kursu hocalarına ve talebelerine başarılar dileyen İl Başkanımız Kabaktepe, “Rabbim ilim ve irfandan, doğru ve güzel yoldan ayırmasın” duasında bulundu.

İl Başkanımız Kabaktepe, Küçükçekmece’de sanayici ve esnafları da ziyaret etti. Ekonomimizi canlandıran, üreten, istihdam sağlayan sanayicilerimize ve esnaflarımıza hayırlı temennisini iletti.

İl Başkanımız Kabaktepe, daha sonra Küçükçekmece İlçe Başkanlığımızı ziyaret etti. Teşkilat mensuplarımızla buluşup sohbet etti.