loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kartalı Ziyaret Etti

...
17 Mayıs 2022 - Salı

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe Kartal ilçesine ziyarette bulundu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyip vatandaşlarımızla görüştü.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Kartal'ı ziyaret etti. Orhantepe Mahallesi'nde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı kentsel çalışmalarını yerinde inceledi.

Vatandaşlarımıza yeni yuva olacak evlerle ilgili devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra vatandaşlarımızla bir araya gelen İl Başkanımız Kabaktepe, İstanbul; aklı ve hedefi yine İstanbul olan bir yönetim anlayışından asla mahrum kalmayacak dedi.

İl Başkanımız Kabaktepe daha sonra özel nitelikleriyle Türkiye’de bir ilk olacak ve Kartal'a adeta nefes aldıracak Taşocakları Millet Bahçesi projesini yerinde inceledi. Akabinde Kurfalı Karadenizliler Derneği'nde hemşehrilerimizle buluştu.

Kartal AK Nokta'yı ziyaret edip teşkilat mensuplarımızla ve vatandaşlarımızla buluştu. Kartal eski Belediye Başkanımız Arif Dağlar'ın kabrini ziyaret edip dua etti. Vakit namazı için Soğanlık Safa Cami'ne geçti. Namaz sonrası cemaatle oturup sohbet etti.

İl Başkanımız Kabaktepe, Kartal programının son durağı olarak ilçe teşkilatımızla bir araya geldi. 2023 seçimine yönelik çalışmaları inceledi ve yapılması gereken faaliyetler hakkında bilgi verdi.