loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kabaktepe'den CHP’ye Tepki: Para Mı Kaçırıyorsunuz?

...
25 Mart 2024 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe Kanal 7 ekranlarında Mehmet Acet’in yayın konuğu oldu. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, CHP'de balya balya sayılan paralarla ilgili, "CHP Genel Başkanı'nda ses yok. Vergi mi kaçırıyorsunuz, para mı kaçırıyorsunuz, milletten zorla para mı alıyorsunuz?" dedi.

ANKETLER BİZİM ÖNDE OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ‘’İstanbul oy potansiyeli çok yüksek bir kent, biz önde olduğumuzu belgeleyen anketler var ama biz çalışmalarımızı artırmamız gerektiğini düşünüyoruz. Seçim sandığından 1,5,2 puan farkla çıkacağımızı da düşünüyoruz. Anketler bizim yarışı önde götürdüğümüzü işaret ediyor. Tüm hemşehrilerimizle birlikte terimizi daha çok akıtacağız. 10 günü 30 gün gibi yaşayacağız. Sözümüzü yükseltmeye gayret ediyoruz.’’ dedi.

İl Başkanımız Kabaktepe, ‘’Murat başkanım bizim ipi göğüsleyeceğini düşünüyor, biz de öyle düşünüyoruz. Ben AK Parti'ye oy vermiş, MHP'ye oy vermiş seçmenlerimiz tercihlerini belirtiyorlar ama diğer partilere oy vermiş vatandaşlarımızın da Murat beyden yana tercihlerini kullanacağın düşünüyorum. "İşte falan partiyi düşünüyorum ama Murat beye oy vereceğim" diyen seçmenler var.’’ diye konuştu.

31 Mart akşamı hep birlikte zaferi kutlayacağımızı belirten İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin geç saatlerine kadar biten tüm programların birlikte yapıldığı bir çalışma yürütüyoruz dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ‘’Sandığa giden vatandaşlarımız son anda da karar verebiliyor. Biz kararsız seçmenimizin farklı bakış açılarını yakalayıp farklı mesajlar vermeye çalışıyoruz. Ekonomik gerekçesi olan var, İBB ile ilgili gerekçesi olan var, adayımızın olumlu açıklamaları ile karar değiştiren var. Kararsız seçmenin karar verememesiyle ilgili maddeleri ortaya çıkarıyoruz, iletişim kuruyoruz. Tespit edebildiklerimizle yüz yüze görüşmeye de gidiyoruz.’’ diye belirtti.

CHP-DEM PARTİ İTTİFAKI

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ‘’Yarış 2 aday arasında geçiyor, iki adayında partilerinin aldığı oylar konuşulacak. Siyasetteki en temel beklenti ittifakların şeffaf şekilde olmasıdır. Biz mesela MHP ile ittifak yaptığımız il, ilçeleri açıklıyoruz. DEM Parti ile CHP arasında ittifak var ama vatandaşın yüzüne yansıtılan şey CHP tarafından 'İttifak yapmadık". Kendi seçmenlerini kızdırmamak için 'İttifak yapmadık' diyorlar. İsteyen istediğiyle ittifak yapabilir bunda bir problem yok ama vatandaşlarımıza bu ittifaklar açıkça söylenmeli. CHP Genel Başkanının çıkıp açıklaması lazım. Masanın altı masanın üstü tartışmaları vardı şimdi de ittifak uzlaşı tartışmaları var.’’ dedi.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN SES YOK

İl Başkanımız Kabaktepe, ‘’Para balyalarına önce cevap versinler. İşte 17 bakan varmış, sen yokken de 17 bakan vardı. Burada İstanbul'un sorunlarından kaçıyorlar. Ben 50 tane soru sordum, CHP sadece 2 tanesine cevap verdi. Bu sorular tutmadıkları vaatlerden, saydıkları para balyalarına kadar. Partinin yönetici fotoğrafta var, paralarla dağlar yapılıyor. CHP Genel Başkanı'nda ses yok. Vergi mi kaçırıyorsunuz, para mı kaçırıyorsunuz, milletten zorla para mı alıyorsunuz?