loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kabaktepe Teşkilat Akademisi’nde Konuştu: “2023 Büyük Zafer, 2024 Büyükşehir Zaferimiz Olacak”

...
13 Aralık 2021 - Pazartesi

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi İstanbul eğitim programlarının ilk haftası tamamlandı. 5 farklı salonda 20 ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirilen programlara katılan İl Başkanımız Osman

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi İstanbul eğitim programlarının ilk haftası tamamlandı. 5 farklı salonda 20 ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirilen programlara katılan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Büyük ve Güçlü Türkiye hedefimize ulaşmak, 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzu gerçekleştirmek için teşkilat akademisi eğitimlerimiz büyük önem taşıyor. Guguk Kuşu siyaseti yapanları da hizmet üretenleri de milletimiz gayet iyi biliyor. 2023 büyük zaferimiz, 2024 büyükşehir zaferimiz olacak, inanın.” dedi.

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi İstanbul eğitim programları başladı. 5 farklı salonda 20 ilçenin katılımıyla gerçekleştirilen ilk hafta eğitim programları 11 ve 12 Aralık’ta tamamlandı. 4 bini aşkın teşkilat mensubu her biri alanında uzman MYK/MKYK üyelerimiz, parti yöneticilerimiz, Bakanlar, Milletvekilleri, akademisyenler, medya, sivil toplum, kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimleri tarafından eğitim aldı.

“BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK KADROLAR BURALARDAN YETİŞECEK”

Teşkilat akademisinin İstanbul programlarına İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, AR-GE ve Eğitim’den sorumlu İl Başkan Yardımcımız Ahmet Kaan, İl Sekreterimiz Fatih Coşar da katıldı. İlçelerdeki programlara katılıp teşkilat mensuplarına hitap eden İl Başkanımız Kabaktepe, şunları söyledi; “Daha Adil Bir Dünya Mümkün' diyerek küresel ölçekte büyük bir çıta koyan Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı için bugün buradayız. Bu teşkilat akademi programımız tüm bu tasavvurlarımızı, ülkemize dair umutlarımızı, insanımıza, gençlerimize, kadınlarımıza dair projeksiyonlarımızı ve yapacaklarımızı gerçekleştirebilmemiz için çok büyük önem taşıyor. Onun için de başta genel merkezimiz olmak üzere katılan hocalarımıza ve katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. İşte bu teşkilat akademi programlarımız ihtiyacımız olan en büyük enerjiyi en büyük bilgiyi, en büyük birikimi kazanmamız açısından çok güzel bir etki sağlayacak. Büyük ve Güçlü Türkiye hedefimize ulaşmak, 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzu gerçekleştirmek için ülkemizin ihtiyaç duyduğu liyakatli, donanımlı, çalışkan kadrolar buralardan yetişecek. 30 milyona selam vereceğiz. Bunu derken başlangıcın iyilik ve güzellik olabilmesi hem de sonucun iyilik ve güzellik olabilmesi hem tüm insanlığa barışı, huzuru temenni etmemiz hem de geleceğin inşasını paylaşmak da bir selamlaşmakta diyerek tüm İstanbul'daki kardeşlerimize en az 3 kere selam söyleyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın bize her zaman söylediği gibi insanımızın kapısını çalacağız, insanımızın gönlünü kazanacağız” dedi.

“2023 BÜYÜK ZAFER, 2024 BÜYÜKŞEHİR ZAFERİ OLACAK”

‘Seçimleri kazanacağımıza inancımız tam’ diyen İl Başkanımız Kabaktepe, “Kendi kariyer planıyla merdiven siyaseti yapanlara, guguk kuşu siyaseti yapanlara, cinnet siyaseti yapıp, kapkaç siyaseti yapıp milletin alın terini çalanlara ve daha da önemlisi Türkiye'mizin dünyanın büyük güçlerinden birisi olması idealine bu milletin sandıkta en güzel dersi vereceğini biliyoruz. Yüzde yüz seçimi kazanacağımıza dair inancım sonsuz. 2023'te altmış artı birle Recep Tayyip Erdoğan'ı Ankara'ya göndermeye hazır mısınız? 2023 büyük zaferiniz. 2024 büyük şehir zaferiniz kutlu olsun diyoruz. AK Parti Teşkilatları politikayı da bilgiyle yapan teşkilatlardır. AK Parti milletiyle omuz omuza yürüyen bir teşkilattır. Dolayısıyla işte teşkilat akademi programlarımız hem hikmeti yakalamamız hem bilgiyle kuşanmamız hem bizim 20 yıl içerisindeki sessiz devrimimize dair hem de 2023 zaferini kolaylaştırıcı bir teşkilattır” ifadelerine yer verdi.

KAAN: “GELECEĞİN TÜRKİYE’SİNİN MİMARLARINI YETİŞTİRECEĞİZ”

İstanbul AR-GE ve Eğitim’den sorumlu İl Başkan Yardımcımız Ahmet Kaan ise “Teşkilat akademimizin öncelikli hedeflerinden biri teşkilatımızın mahalle yönetiminden ilçe yönetimine, ana kademesinden gençlik kolları ve kadın kollarına kadar tüm kardeşlerimizi bir araya getirip muhabbeti artırmak. Akabinde ise AK Parti hükümetimizin ve belediyelerimizin hizmetlerini anlatmak, teşkilatımızı bilinçlendirmek, 2023 ve 2024 seçimlerine yönelik yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmek ve motivasyonu artırmaktır. AK Parti Teşkilat Akademisi sayesinde teşkilat mensuplarımız, her biri birbirinden değerli büyüklerimizin, hocalarımızın tecrübelerinden istifade etmiş olacak. Bu hafta Cumartesi ve Pazar günü 20 ilçemizden toplam 4 bini aşkın teşkilat mensubumuza eğitim verdik. Geriye kalan 19 ilçemizin eğitim programlarını da ivedilikle hazırlayıp gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine ulaşmak, geleceğin Türkiye’sini inşa edecek nesilleri yetiştirmek noktasında pek mühim olan teşkilat akademisi eğitimlerimizin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.