loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kabaktepe Adıyaman’da

...
16 Şubat 2023 - Perşembe

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, deprem bölgelerini ziyaret programı kapsamında Adıyaman’a ulaştı.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe deprem bölgelerini ziyaret etmeye devam ediyor. İlk gün Malatya’da incelemelerini tamamlayan İl Başkanımız Kabaktepe, Kahramanmaraş ziyaretinin ardından şimdi de Adıyaman’a gitti. 

Afetten etkilenen bölgeleri yerinde inceleyip depremzede vatandaşlarımızla da görüştü. Bölgede ilk günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren İstanbul Teşkilatımızın ve İlçe Belediyelerimizin faaliyetlerini inceledi. Yetkililerle görüşüp çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçi ve gönüllülerle bir araya gelip emekleri için teşekkürlerini iletti.

“AFETİN İZLERİNİ HEP BİRLİKTE SİLECEĞİZ”

İl Başkanımız Kabaktepe yaptığı açıklamada; “Yaşadığımız felakete karşı ülkemizin göstermiş olduğu yardımlaşma ve dayanışma ruhu, millet olmanın en güzel örneğidir. Bundan sonra da depremzedelerimize sahip çıkmaya devam edecek ve afetin izlerini hep beraber sileceğiz. Depremin açtığı yaraya karşı bezginliğe, ümitsizliğe ve yorgunluğa kapılmayacak, güzel günlerin özlemi ile çalışacağız. Felaketin acısını dindirecek, yaraları saracak ve depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.