loading.gif
mobile-banner-bg

Hiçbir Mermi Bizi Yolumuzdan Döndüremez

...
24 Nisan 2023 - Pazartesi

Teşkilat mensuplarımızın çalışmalarını sürdürdüğü esnada gerçekleştirilen saldırı girişimine ilişkin olay yerinde basın açıklaması yapan İl Başkanımız Kabaktepe, “Şiddetle kınıyorum. Konunun takipçisi olacağız. Hiçbir mermi bizi yolumuzdan döndüremez.” dedi.

Bahçelievler ilçesindeki Kocasinan Seçim İrtibat Büromuza silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Saat 22.15 sularında gerçekleşen hain saldırı girişimi esnasında teşkilat mensuplarımız çalışmalarını sürdürüyordu. İvedilikle olay yerine intikal eden İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe incelemelerde bulundu.

“ÇALIŞMALARIMIZA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ”

İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan İl Başkanımız Kabaktepe, “Bugüne kadar olduğu gibi amasız ve fakatsız bu tür saldırıların her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz. Bu ve benzeri saldırıları yapan vesile olanlara karşı durmaya devam edeceğiz. Hukuk süreci içerisinde hakkımızı ararken seçim çalışmalarını da sürdüreceğiz. Biz saldıranların kimliklerinin ne olduklarını önemsemeden bu tür saldırılara karşı duruşumuzu devam ettireceğiz. Saldırının seçim bürosunun önünde arkadaşlarımıza bakarak gerçekleştirilmiş olması tedirgin edici bir durum. Hiçbir mermi bizi istikametimizden saptıramaz, yolumuzdan döndüremez. Bu bizim milletimize olan sevgimizi daha da artırmamıza vesile olur. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz. Bu tür saldırılar amaçlarına ulaşamayacaktır. AK Parti olarak güçlü bir şekilde seçime yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Güvenlik güçlerimize güvenimiz tamdır. Saldıranların en kısa sürede yakalanacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu.