loading.gif
mobile-banner-bg

Gönül Ziyaretleri Devam Ediyor

...
03 Ocak 2022 - Pazartesi

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa ve Beykoz ilçelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa ve Beykoz ilçelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'ndeki gecekonduda çıkan yangında hayatını kaybeden üvey kardeşler Muhammet Köken ve Mesut Efe Öğündür’ün ailesine ziyaret gerçekleştirildi. İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak kederli aileye başsağlığında bulunarak sabırlar diledi.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım ve Beylikdüzü İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Bahar Güngörmüş Beylikdüzü ilçemizde ikamet eden Serebral Palsi hastası Rana ve gözündeki kist nedeniyle kısa süre önce ameliyat olan Masal’ı evlerinde ziyaret edip aileleriyle hasbihalde bulundular.

Beylikdüzü İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız minik Rana’nın walker ihtiyacı ve Masal’ın ise tedavi masrafları konusunda ailelere yardımcı oldular.

Çalınmadık kapı bırakmamak üzerine çalışmalar yürütmekte olan İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız bu kapsamda Beykoz’da da dört güzel ailenin gönüllerine misafir oldu.