loading.gif
mobile-banner-bg

Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

...
22 Kasım 2021 - Pazartesi

Programa Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcımız, Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer ve İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin teşrifleriyle, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, İl Kadın Kolları Başkanımız, İl Gençlik Kolları Ba

Programa Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcımız, Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer ve İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin teşrifleriyle, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, İl Kadın Kolları Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız, İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanımız, İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve İlçe Seçim İşleri Birim Başkanlarımız katıldılar.

İl Başkanımız Sayın Osman Nuri KABAKTEPE, konuşmalarında 2023 ve 2024 gerçekleştirilecek olan seçimlerde milletimizin emanetine sahip çıkmak için İstanbul'umuzda çalışmaya devam ediyoruz dedi.

Genel Başkan Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf BAŞER konuşmalarında, 2023'te gerçekleştirilecek olan seçimlerde sandıklarda görev alacak olan teşkilat mensuplarımızın önemine vurgu yaptı. İlçe Başkanlarımız ve İlçe Seçim İşleri Başkanlarımıza söz vererek görüş ve önerilerini dinledi. 2023 ve 2024 seçimlerinde ve önümüzdeki süreçte yapılacak teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, 2023 seçimlerine İstanbul olarak büyük bir ekiple hazırlandıklarını, Milletvekilleri, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Seçim İşleri Başkanları, ile Üç Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle sorumlularımızın katılımı ile motivasyon toplantıları gerçekleştirdiklerini, 31.124 sandıkta görev yapmış 62.248 sandık görevlisini evlerinde ve işyerinde ziyaret ederek bugüne kadar milletin emaneti sandıklara sahip çıkma görevini ifa eden ve bir kez daha 2023 seçimlerinde sadıklara sahip çıkarak tarih yazacak yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz diye belirtti. 

Sorumluluğumuzun gereği olarak çalışmalarımıza şimdiden başladık. Hileye hukuksuzluğa fırsat vermemek için çalışacağız dedi.

Toplantının kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.