loading.gif
mobile-banner-bg

Genel Başkan Yardımcımız Usta, Esenler’i Ziyaret Etti

...
27 Temmuz 2022 - Çarşamba

Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta, Yüz Yüze 100 Gün projemiz kapsamında Esenler’de ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarımızla buluşup sohbet etti.

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” projesi kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta Esenler’de bir dizi program gerçekleştirdi. Programlara; İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanımız Umut Özkan, Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu ve ilçe teşkilatımız eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcımız ilk olarak ilçe teşkilatımızla kahvaltı programında biraraya geldi. 2023 seçimlerine giden süreçte 7/24 esasına göre, özverili çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ardından Oruçreis Anadolu İmam Hatip Okulu Yaz Okulu öğrencileriyle buluştu. Akabinde mahalle muhtarlığını ziyaret etti.

Daha sonra Altınayak Gençlik Spor Kulubü’nün genç sporcularıyla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Usta, Oruç Reis ve Havaalanı Mahallesi’nde ikamet eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından ameliyat ettirilen 2 engelli kardeşimizi evinde ziyaret etti. Ev ziyaretinin ardından 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde piknik yapan vatandaşlarımızın sofrasına konuk oldu. Şule Yüksel Şenler Hanımlar Konağı’nda da hanımlarla bir araya gelip hasbihal etti.                  

MİLLET BAHÇESİNDE GENÇLERLE BULUŞTU              

Genel Başkan Yardımcımız Usta, Esenler programına kanaat önderleriyle de bir araya gelerek devam etti. İş adamları, muhtarlar, STK yöneticileriyle buluştu. Gündeme dair konular hakkında görüştü. Fikir ve görüşlerini dinledi. Genel Başkan Yardımcımız Usta’nın son durağı da gençlik buluşması oldu. Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gençlerle bir araya gelen Usta, onlarla uzun uzun sohbet etti. Genç katılımcıları eleştiri ve değerlendirmelerini dinleyip notlar aldı. AK Parti hükümetleri döneminde ülkemize kazandırılan eser ve hizmetlerle ilgili kısa bilgilendirmelerde bulundu. 2023 seçimleri ve sonrasında partimizin politikasını, gelecek vizyonunu gençlerle paylaştı.