loading.gif
mobile-banner-bg

Genel Başkan Yardımcımız, Sosyal Politikalar Başkanımız Jülide Sarıeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

...
13 Aralık 2021 - Pazartesi

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Kağıthane İlçe Başkanımız Serkan Cantürk, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve İl EKM Başkanımız Nurşen Örnek’in de eşlik ettiği ziyaretler ilk olarak 2 kez Türkiye Masa Tenisi Şampiyonu olan Kağıthane

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Kağıthane İlçe Başkanımız Serkan Cantürk, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve İl EKM Başkanımız Nurşen Örnek’in de eşlik ettiği ziyaretler ilk olarak 2 kez Türkiye Masa Tenisi Şampiyonu olan Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü sporcusu otizmli Arda Barış Yıldız ile başladı.

Otizmli sporcu Arda Barış Yıldız'a çiçek hediye eden Genel Başkan Yardımcımız, Sosyal Politikalar Başkanımız Jülide Sarıeroğlu sporcu ve annesi Reyhan Yıldız'la sohbet etti. Sporcunun antrenörü Cengiz Doğan'dan, Yıldız'ın spora yönelmesi ve bu alandaki çalışmalarına ilişkin bilgi de aldı.

Genel Başkan Yardımcımız Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dünya Engelliler Günü için engelli bireylere hitaben kaleme aldığı mektubu takdim etti.

Kağıthane'deki AK Nokta'yı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Sarıeroğlu, burada engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Ailelerden çocuklarının engel statusuna ilişkin bilgi alan ve taleplerini dinleyen Genel Başkan Yardımcımız Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanımızın mektubunu engeli bireylere ulaştırdı.

Genel Başkan Yardımcımız, Sosyal Politikalar Başkanımız Jülide Sarıeroğlu Eyüpsultan ilçemizin ak nokta çalışmasına da katılım sağlayarak engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile hasbihal etti. AK Noktalar'da partiye katılmak isteyen vatandaşlarımızın üyeliklerini de gerçekleştirdi.