loading.gif
mobile-banner-bg

Genç İstihdam Ve Staj Fuarı Açıldı

...
03 Haziran 2024 - Pazartesi

Başakşehir Belediyesi, MÜSİAD ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Genç İstihdam ve Staj Fuarı, Şehir Sanat Konferans Salonu'nda açıldı.

Başakşehir Belediyesi, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen Genç İstihdam ve Staj Fuarı açıldı.

Şehir Sanat Konferans Salonu'ndaki açılışta konuşan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, fuarın hayırlı olmasını diledi. Hayata hazırlanmanın herkesin isteği olduğunu belirten Kabaktepe, yeteneklerin ortaya çıkması, kabiliyetlerin geliştirilmesi, beklentilerin ve ümitlerin karşılanması için kamu kurumlarının destekleri ve projelerin önemli olduğunu söyledi.

Belediyenin gençlere her konuda destek verdiğini dile getiren İl Başkanımız Kabaktepe, "Beklenti ve taleplerinizi her zaman çoğaltın ama burada en önemli çizgi; inancınız, azminiz, kararlılığınız ve yapabileceğinize dair zihninizi ve kalbinizi, fikrinizi ve aklınızı, gönlünüzü bir şeye odaklamaktan vazgeçmemektir." diye konuştu.