loading.gif
mobile-banner-bg

Fuat Oktay Esenler’i Ziyaret Etti

...
19 Eylül 2022 - Pazartesi

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay, “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Esenler’i ziyaret etti.

İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün” programı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay, Esenler ilçemizi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Oktay’a; İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İlçe Başkanımız Umut Özkan, Belediye Başkanımız M. Tevfik Göksu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Oktay, ilk olarak Esenler Belediyesi’nin defter dağıtım törenine katıldı. Okula yeni başlayan öğrencilere Esenler Belediyesi’nin hediyesi olan defterleri dağıttı. Sınıfları ziyaret edip öğrencilerle biraraya geldi. Öğretmenlerle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Oktay daha sonra ilçe teşkilatımızla birlikte saha ziyaretlerinde bulundu. Esnafları ziyaret edip onlarla hasbihal etti. AK Nokta’yı ziyaret edip burada vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Oktay, daha sonra Esenlerli gençlerle buluştu. 2023 seçimlerinin önemini anlattı. AK Parti hükümetleri döneminde ülkemize kazandırılan eserler hakkında bilgi verdi. Gençlerin talep ve değerlendirmelerini dinledi.