loading.gif
mobile-banner-bg

Ev Ziyareti

...
01 Ağustos 2022 - Pazartesi

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı Esenler’de Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Mahalle Seçim İşleri Başkanlarıyla bir araya geldi. Olağanüstü yoğun katılımlı olarak gerçekleşen buluşma sonrasında Esenlerli kardeşlerimizin çay davetin

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı Esenler’de Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Mahalle Seçim İşleri Başkanlarıyla bir araya geldi. Olağanüstü yoğun katılımlı olarak gerçekleşen buluşma sonrasında Esenlerli kardeşlerimizin çay davetini geri çevirmeyen İl Seçim İşleri Başkanımız, Sandık Kurulu üyemiz Medine Soylu’yu evinde ziyaret etti.

İlçe Seçim İşleri Başkanımız Mahmut Ceran, İlçe Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanımız Seval Güneş, Birlik Mahallesi Seçim İşleri Başkanımız Dilaver Aslantaş, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Zeynep Parlak ve teşkilat mensuplarımız eşliğinde ziyaretler gerçekleşti. Yol üzerinde el işi yapan ve sohbet eden Esenlerli hanım kardeşlerimizden Nilüfer Öztürk, gece saat 23.30 sıralarında yapılan bu ziyarete gelenleri görünce ‘’Ak Parti’den gelmiyorsanız boşuna yorulmayın, geri dönün kabul etmiyoruz. Biz geçmişte bize yaşatılan yoksullukları, kuyrukları, zulmü, bize ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapanları unutmadık. Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan her gün dualarımızda.’’ dedi. İl Seçim İşleri Başkanımız, Nilüfer ablamıza sarılıp hanım kardeşlerimizle sıcak, samimi ve içten bir muhabbet gerçekleştirdi.