loading.gif
mobile-banner-bg

Engelli Kardeşlerimiz İle Buluştuk

...
13 Aralık 2021 - Pazartesi

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Engelli Öğretmen Ataması ve Engelsiz Vizyon 2030 Tanıtım” Toplantısı ve Çatalca ile Kağıthane ilçelerimizi

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Engelli Öğretmen Ataması ve Engelsiz Vizyon 2030 Tanıtım” Toplantısı ve Çatalca ile Kağıthane ilçelerimizin engelliler ile buluşma programlarına katıldı.

Çatalca İlçe Başkanlığımızın organize ettiği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü buluşmasına, İl Başkan Yardımcımız Sevim Sayan Madak, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Eroğlu, İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanımız Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, İlçe Başkanımız Yusuf Aslan, Belediye Başkanımız Mesut Üner katılım sağladı.

Engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin katılım sağladığı programda sürpriz doğum günü partisi neşeli anlara sahne oldu.

Kağıthane ilçe başkanlığımızın düzenlediği, Engelleri Birlikte Aştık programında şişli ilçemizden de misafir olarak gelen engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile bir araya gelindi.

Programa, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Kağıthane İlçe Başkanımız Serkan Cantürk, Kağıthane Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin, Şişli İlçe Başkanımız Gökhan Yüksel ve İl EKM Başkanımız Nurşen Örnek katıldılar.