loading.gif
mobile-banner-bg

Enerji Ve Elektrik Sektöründeki Yatırımcı Kurumların Yetkilileri İle Bir Araya Geldik

...
21 Ocak 2022 - Cuma

Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Enerji ve Elektrik ile alakalı sorunları görüşmek, yeni yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri istişare etmek amacıyla yaptığımız toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan

Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Enerji ve Elektrik ile alakalı sorunları görüşmek, yeni yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri istişare etmek amacıyla yaptığımız toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sn. Abdullah Tancan ve Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur ile Belediye Başkan Yardımcılarımız ve İstanbul’daki tüm enerji ve elektrik sektörü temsilcileri katılım sağladı.

Enerji sektörü temsilcilerinin yapılan çalışmalar, yeni yatırımlar ve yenilenebilir enerji konularında sunumlarının ardından, belediye başkan yardımcılarımız ilçelerinde enerji ve elektrikle alakalı tüm sorunları ve yapılması gereken öncelikli işleri dile getirdi.

Çok verimli ve istişareler fikir alışverişleri içerisinde geçen toplantı kapsamında enerji ve elektrik sektörünün sorunlarının kamu ve özel sektör tarafından el birliğiyle çözülmesinin temini üzerinde duruldu.