loading.gif
mobile-banner-bg

“Elden Gönüle Sosyal Yardım Marketi” Açıldı

...
13 Aralık 2021 - Pazartesi

Kağıthane belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda, temizlik, giyim, bebek bakım, ayakkabı ve oyuncaktan oluşan yüzlerce çeşit ürüne ücretsiz şekilde sahip olabileceği “ Elden Gönüle Sosyal Yardım Marketi’nin” açılış törenine Genel Merkez M

Kağıthane belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda, temizlik, giyim, bebek bakım, ayakkabı ve oyuncaktan oluşan yüzlerce çeşit ürüne ücretsiz şekilde sahip olabileceği “ Elden Gönüle Sosyal Yardım Marketi’nin” açılış törenine Genel Merkez MKYK Üyemiz ve İstanbul Milletvekilimiz Fatma Betül Sayan Kaya, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Kağıthane İlçe Başkanımız Serkan Cantürk, Kağıthane Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin, teşkilat mensuplarımız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Genel Merkez MKYK Üyemiz ve AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Fatma Betül Sayan Kaya, Başkanımız Kağıthaneli hemşehrilerimizin bütün ihtiyaçlarını düşünerek çok güzel bir sosyal market hazırlamış. Hemşehrilerimize hayırlı olsun diyoruz. Sosyal markette hem ev hem de gıda ihtiyacına yönelik her şey var. Devletimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındadır. Belediyelerimiz de ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini ortaya koyan belediye başkanımızı tebrik ediyoruz.” dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ise Kağıthane Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin'e çok teşekkür ediyorum. Hayat paylaşarak güzelleşir, ömür paylaşınca anlam kazanır düşüncesini en güzel gösteren hizmetlerimizden bir tanesidir. AK Partili belediyelerimiz birçok alanda gönle dokunan, insanı önceleyen kadınımızı, çocuğumuzu, gençlerimizi özne kılan faaliyetleri gerçekleştiriyor. Marketimiz hayırlı olsun, bu hizmet devam eden projelerimizden bir tanesidir ve devamı da gelecektir.” dedi.