loading.gif
mobile-banner-bg

"Duyulmuyor, Duyulsa da Yapılmak İstenmiyor"

...
11 Mart 2024 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, 24 TV ekranlarında Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programının konuğu oldu. Kabaktepe, ‘’ İstanbul'da vatandaşın taleplerinin duyulmadığını, duyulsa da yapılmak istenmediğini görüyorum.’’ dedi.

24 TV Arafta Sorular programında Star Gazetesi Yazarı Esra Elönü'nün sorularını cevaplayan, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İl Başkanımız Kabaktepe, ‘’İstanbul'da vatandaşın taleplerinin duyulmadığını, duyulsa da yapılmak istenmediğini, beceri ve yönetimsel kapasite olarak öyle olduğunu görüyorum.’’ dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe konuşmasının devamında "Bizim tercihimiz eserle, hizmetle, hakikatle iç içe olarak, yüzleşerek milletimizin teveccühünü kazanmak." ifadelerine yer verdi.

Kabaktepe, sahada ve sokakta olmanın önemine dikkat çektiği konuşmasında "Sokakta ve sahada olmak milletine göre siyaset yapmanın en temel araçlarından birisi. İnsanımızın her yaştan, her kategoriden, her sosyal statüden, her rolden olduğu her yer bizim için sahadır. Yani her zaman, her yerde, herkesle." açıklamalarında bulundu.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe AK Parti'nin seçim çalışmalarına yönelik "10 haftadır seçim odaklı çalışıyoruz. Biz inanıyoruz, çalışıyoruz, başaracağız ve kazanacağız. Bu söylediğim kavramların içini dolduracak eylemi de sahada göstereceğiz." dedi.

ÖZEL'E YÖNELİK "TERÖR" TEPKİSİ

İl Başkanımız Osman Nrui Kabaktepe, Özel'in "kent uzlaşısı" adı altında terör uzantısı HDP'nin yeni partisi DEM Parti ile kurduğu ortaklığa tepki göstererek, "Terör örgütlerinin adı değişti diye terör örgütü olmaktan çıkmış mı oluyorlar? PKK, PYD oldu diye terör örgütü değil mi?" ifadelerine yer verdi.

"ACABA CHP'DE BÖYLE Mİ BAKIYOR?"

İl Başkanımız Kabaktepe, CHP'nin PKK'ya ne gözle baktığı hakkında değerlendirmede bulunarak, Özel'e, "ABD'nin tavrında bunu görüyoruz. Kendileri 'YPG ve PYD terör örgütü değildir' diyor. Alfabede harfleri değişmiş. Acaba CHP'de mi böyle bakıyor? Çünkü CHP'nin geçmiş ve şimdiki yöneticilerin birçoğu YPG ve PYD'nin terör örgütü olmadığını söylüyor." sorusunu yöneltti.

"AK PARTİ BU ÜLKENİN EN BÜYÜK; KÜRT, TÜRK VE ARAP PARTİSİDİR"

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe konuşmasının devamında, "Bizim sosyal demokrat düşünce ile bir problemimiz yok. Bizim sorunumuz, bu düşünceyi hakim kılmak için terör eylemi yapan kişilerle. Bizim Türkiye'deki etnik yapılarla bir problemimiz yok, hepimiz kardeşiz. AK Parti bu ülkenin en büyük; Kürt, Türk ve Arap partisidir. Bizim problemimiz terör eylemleri gösteren PKK ile.

"YARIN O TERÖR BELASINI SİZİ DE VURUR"

İl Başkanımız Kabaktepe, Bizim muhafazakar kesimle de bir problemimiz yok. Ancak DHKP-C ile PKK ile problemimiz var. Bu yüzden herkesin bu ayrımı çok iyi yapması lazım. Kendi zihinsel dünyasına, etnik yapısına, yaşam tarzına yakın diye terörün amasını acabasını oluşturduğumuzda en büyük haksızlığı kendinize yaparsınız. Yarın o terör belasını sizi de vurur." ifadelerini kullandı.