loading.gif
mobile-banner-bg

Dünya Kulak Ve İşitme Günü Çalışmaları

...
10 Nisan 2022 - Pazar

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanımız Nurşen Örnek, il Engelliler Koordinasyon Merkezi üyemiz Metin Çalağan ve Ataşehir İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Yeliz Gülmüş “ 3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Gün

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanımız Nurşen Örnek, il Engelliler Koordinasyon Merkezi üyemiz Metin Çalağan ve Ataşehir İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Yeliz Gülmüş “ 3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü “  vesilesiyle Ataşehir Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi’ne ziyarette bulundular.

110 işitme engelli öğrenciye eğitim sunan Ataşehir Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi yiyecek-içecek, bilişim ve moda tasarımı bölümleriyle sektöre eleman yetiştirmekte olan Okul müdürü Turgut yılmaz ile okulun eğitim ve istihdama destek çalışmaları ile ilgili istişareler gerçekleştirildi.

Ayrıca İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Ataşehir Yukarı Çamlıca mahallesinde yaşamakta olan ve tüm bireylerinin işitme engeli bulunan bir ailemizin hanelerini ziyaret ederek, hasbihalde bulundular.

İlçe Engelliler Koordinasyon Merkezlerimiz “ 3 Mart Düya Kulak ve İşitme Günü “ olması münasebetiyle ilçelerimizde bulunan işitme engelli kardeşlerimizin hanelerine, özel eğitim okullarına ve işitme engelli bireylere yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiler.