loading.gif
mobile-banner-bg

Depremzedeler İçin İstanbul Teşkilatımız Seferber Oldu

...
07 Şubat 2023 - Salı

Deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için Belediyelerimiz ve İstanbul Teşkilatımız adeta seferber oldu. Faaliyetleri yerinde inceleyen İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, bugün Çekmeköy, Beykoz, Sancaktepe, Sultanbeyli, Üsküdar ve Ümraniye ilçelerini ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli olmak üzere toplamda 10 ilde büyük hasara sebep olan deprem afetinin yaralarını sarmak için İstanbul Teşkilatımız adeta seferber oldu. İlçe Belediyelerimiz ve 39 ilçe teşkilatımız, depremin meydana geldiği ilk andan itibaren yardım için hazırlıklara başladı. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe de çalışmalarını yerinde inceledi.

İSTANBUL'UN HER NOKTASINDAN YARDIM YAĞIYOR 

İlk günden itibaren sahada çalışmaları yakından takip eden İl Başkanımız Kabaktepe, bugün Çekmeköy, Beykoz, Sancaktepe, Sultanbeyli, Üsküdar ve Ümraniye'yi ziyaret etti. Dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıya olduğumuzu vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, devletimizin gücüyle milletimizin inancı ve desteğiyle bu depremin yaralarının da sarılacağını belirtti. Destekleriyle yardım kampanyalarına katkı sağlayan İstanbul halkına teşekkür eden İl Başkanımız Kabaktepe, "İstanbul, Türkiye için tek yürek. İstanbul'un her noktasından dualarla deprem bölgelerine yardım yüklü tırlarımızı gönderiyoruz. Bu zor günleri birlikte aşacak, acımızı birlikte yaşayacak, yaralarımızı birlikte saracağız. El birliğiyle bu zorlu günlerin de üstesinden geleceğiz." dedi.